Martisoare, surprize pentru toata lumea si gusturi imbietoare: targul "Ozosep" si-a deschis portile la Bucuresti

Martisoare, surprize pentru toata lumea si gusturi imbietoare: targul

La targ participa peste 25 de producatori mici cu produse 100% naturale din Ardeal: kurtos, delicatese din carnuri, pastrav, branzeturi, produse apicole, paine de casa, palinca, bere artizanala, dulceturi, siropuri naturale si alte bunatati, specialitati de ceaiuri, jucarii din lemn, cosmetice naturale, haine traditionale si produse din ceramica.

acum 108 luni (14 Feb 2015)

"Ozosep" este un targ gastro-cultural, organizat de tineri care fac parte din Asociatia Economistilor Maghiari din Romania, filiala Bucuresti. La targ participa peste 25 de producatori mici cu produse 100% naturale din Ardeal: kurtos, delicatese din carnuri, pastrav, branzeturi, produse apicole, paine de casa, palinca, bere artizanala, dulceturi, siropuri naturale si alte bunatati, specialitati de ceaiuri, jucarii din lemn, cosmetice naturale, haine traditionale si produse din ceramica.

In ambele zile ale targului, copiii vor putea confectiona martisoare, sub indrumarea celor de la "My Creative Place", in timp ce adultii se vor putea delecta cu zeci de sortimente de palinca din fructe.

De asemenea, la targ vor fi prezenti si producatori din carne de vanat, dupa retete ardelenesti traditionale.

Si amatorii de branzeturi vor avea parte de rasfat, printre produsele pe care le vor putea gasi numarandu-se cascavalul maturat in vin rosu ori afumat cu fum natural si condimentat cu usturoi, dar si cel cremos, cu mucegai nobil. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro