Marlon Brando si Richard Pryor au avut o relatie de natura sexuala, dezvaluie vaduva comediantului

Marlon Brando si Richard Pryor au avut o relatie de natura sexuala, dezvaluie vaduva comediantului

Marlon Brando in "The Godfather" FOTO Despre viata personala a lui Marlon Brando, cunoscut indeosebi pentru rolul din "Nasul"/Godfather", nu s-a vorbit prea mult, gandurile si sentimentele actorului ramand un mister pana in urma cu trei ani, cand o serie de inregistari video din arhiva personala a starului au fost compilate intr-un documentar de 90 de minute, intitulat "Listen to me Marlon", lansat vineri, in Marea Britanie.

acum 47 luni (8 Feb 2018)

Quincy Jones a facut prima data aceasta afirmatie intr-un interviu pentru "New York Magazine", in timp ce vorbea despre obiceiurile sexuale ale lui Marlon Brando. James Baldwin, Richard Pryor, Marvin Gaye", a spus producatorul, in timp ce a dat alte exemple de barbati cu care ar fi intretinut relatii sexuale, scrie The Guardian. Vaduva lui Pryor, Jennifer Lee, a confirmat, asadar, declaratiile lui Jones, intr-un interviu pentru TMZ, spunand ca sotul ei, care se declarase bisexual, avea o relatie sexuala cu Marlon Brando. Comediantul, care a murit in 2005, s-a casatorit de sapte ori cu cinci femei diferite. El si Lee Pryor au divortat dupa un an, in 1982, dar s-au recasatorit in 2001 si au ramas impreuna pana la moartea sa. Recunoscut drept unul dintre cei mai buni actori al tuturor timpurilor, Marlon Brando s-a declarat bisexual, adaugand ca "pur si simplu nu-i pasa de ceea ce cred oamenii despre acest lucru", dar nu l-a numit niciodata pe Pryor ca fiind unul dintre partenerii sai.

Intr-un interviu acordat in 1976, actorul i-a spus unui jurnalist francez: "Homosexualitatea este atat de promovata in lumea modei incat nu mai incape si in stiri. Precum un numar mare de barbati, am avut si eu experiente homosexuale si nu sunt rusinat de asta.

Marlon Brando a avut o relatie de lunga durata cu actorul Wally Cox, relatie care s-a terminat in 1973, atunci cand cel din urma a murit. Marlon Brando in "The Godfather" FOTO

Despre viata personala a lui Marlon Brando, cunoscut indeosebi pentru rolul din "Nasul"/Godfather", nu s-a vorbit prea mult, gandurile si sentimentele actorului ramand un mister pana in urma cu trei ani, cand o serie de inregistari video din arhiva personala a starului au fost compilate intr-un documentar de 90 de minute, intitulat "Listen to me Marlon", lansat vineri, in Marea Britanie. Astfel, Brando este surprins in propria casa, in timpul unor interviuri de presa sau pe parcursul sedintelor de hipnoza din cadrul t... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro