Marius Sumudica, SUSPENDAT si la nivel international. REACTIA antrenorului Astrei

Marius Sumudica, SUSPENDAT si la nivel international. REACTIA antrenorului Astrei

Comunicatul FRF: "FIFA a extins la nivel international sanctiunile dispuse impotriva antrenorului Marius Sumudica de catre Comisia de Recurs a Federatiei Romane de Fotbal. Acum, FRF spune ca la nivel international intra de la 8.06, pe cand pe plan intern mi-ar incepe de la primul meci oficial de campionat din sezonul viitor.

acum 38 luni (29 Jun 2016)

FIFA a hotarat, astazi, ca Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, sa fie sanctionat si in afara granitelor Romaniei. Acesta a fost initial suspendat timp de sase luni pentru activitate de pariere, dar interdictia i-a fost redusa doar la doua luni, in urma unui apel facut in martie.

Suspendarea lui Sumudica va intra in vigoare incepand cu 8 iunie, astfel ca tehnicianul nu va putea conduce campioana Romaniei in dubla mansa din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (tur 26 sau 27 iulie - retur 2 sau 3 august). Insa, in ceea ce priveste pe plan intern, "Sumi" nu are voie la echipa odata cu prima etapa a campionatului care incepe pe 24 iulie.

Comunicatul FRF:

"FIFA a extins la nivel international sanctiunile dispuse impotriva antrenorului Marius Sumudica de catre Comisia de Recurs a Federatiei Romane de Fotbal. Decizia Presedintelui Comisiei de Disciplina a FIFA a venit ca urmare a solicitarii Federatiei Romane de Fotbal.

Precizam ca, in conformitate cu decizia anterior mentionata, sanctiunea la nivel international se aplica in conditiile precizate in Decizia Comisiei de Recurs a FRF, respectiv cu incepere din data de 08.06.2016.

Reactia lui Marius Sumudica, dupa decizia FIFA:

"Am citit si eu, mi-a venit un mail de la federatie, dar e ambigua toata situatia. Nu stiu exact de cand si pana cand incepe aceasta suspendare si ce se intampla. Eu am vorbit cu 3 avocati, unul dintre ei chiar arbitru la TAS si mi-a spus ca e clar din decizia FIFA ca sunt suspendat cu data de 8.06. Acum, FRF spune ca la nivel international intra de la 8.06, pe cand pe plan intern mi-ar incepe de la primul meci oficial de campionat din sezonul viitor. Daca FIFA da o astfel de decizie noi in Romania o punem cand vrem noi? A fi interzis inseamna a nu te apropia de fenomen, de fotbal. A fi interzis inseamna sa nu antrenez, sa nu merg la conferinte de presa. Puteam sa ma folosesc de multe tertipuri si sa reziliez cu Astra si sa semnez in... Citeste intreg articolul pe evz.ro