Marius Sumudica: "E un meci decisiv din toate punctele de vedere. Si material, si sportiv"

Marius Sumudica:

Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, a vorbit despre partida pe care echipa sa o disputa, maine, cu FC Copenhaga, in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. E meciul decisiv din toate punctele de vedere, si material si sportiv.

acum 63 luni (2 Aug 2016)

Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, a vorbit despre partida pe care echipa sa o disputa, maine, cu FC Copenhaga, in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Astra Giurgiu joaca, maine, de la ora 20.45, returul partidei cu FC Copenhaga, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Au venit niste jucatori ca Fabricio si Sapunaru, care maine vor face parte din primul 11. Nu il am pe Alibec, Nico a venit dupa accidentare si trebuie sa ne antrenam pe etape. E meciul decisiv din toate punctele de vedere, si material si sportiv. In campionat, au noua puncte din noua, chiar daca nivelul nu este extraordinar. E o echipa bine organizata, care joaca de mult timp impreuna. Eu spun ca si maine vom arata bine. Baietii sunt suta la suta ok, din ce vorbesc cu Cristi. Nu le pot transmite din rautatea mea si e un mare handicap. Nu au nicio informare asupra mea, prin care sa mi se interzica asa ceva. Lunea, Comisia de Disciplina a UEFA face o lista cu jucatorii sau antrenorii suspendati, iar eu nu sunt acolo. As fi putut sta pe banca, dar risc foarte mult, iar Federatia nu ma vrea pe banca. Am ajuns sa se dea un exemplu cu mine", a spus Sumudica. Citeste si:

+LIGA I. Inclestare TERIBILA intre Barcelona si Atletico Madrid. Mi-e si scarba sa dezvolt foarte ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro