Marion Cotillard, "absolut devastata" de zvonurile ca ar avea o aventura cu Brad Pitt: cum s-a purtat Angelina cu ea

Marion Cotillard,

La scurt timp dupa ce Angelina Jolie (41 de ani) a depus actele de divort, presa a scris ca unul dintre principalele motive ale despartirii este faptul ca Brad Pitt (52 de ani) a inselat-o cu Marion Cotillard pe platourile de filmare. Marion Cotillard si Brad Pitt, "chimie electrizanta" Zvonurile au fost alimentate si de faptul ca membrii echipei filmului "Allied" au avut doar cuvinte de lauda la adresa chimiei pe care Cotillard si Pitt o au pe marile ecrane, comparand-o cu cea avuta de Jolie si Pitt in "Domnul si doamna Smith", la filmarile caruia s-au indragostit.

acum 48 luni (21 Sep 2016)

La scurt timp dupa ce Angelina Jolie (41 de ani) a depus actele de divort, presa a scris ca unul dintre principalele motive ale despartirii este faptul ca Brad Pitt (52 de ani) a inselat-o cu Marion Cotillard pe platourile de filmare. Surse apropiate artistei franceze sustin insa ca afirmatiile sunt neadevarate si ca aceasta este fericita alaturi de actorul si scriitorul Guillaume Canet (43 de ani), alaturi de care are un baietel in varsta de cinci ani. "Zvonurile legate de aventura Pitt-Cotillard sunt 100% false" "Marion si Guillaume sunt extrem de fericiti, iar zvonurile potrivit carora l-ar insela cu Brad sunt absolut devastatoare pentru ea. Nu este genul de persoana care ar face astfel de lucruri. Zvonurile acestei aventuri au fost infirmate si de sursele revistei "People" si ale site-ului TMZ.com, prima publicatie care a anuntat divortul. Guillaume Canet si Marion Cotillard au impreuna un baietel FOTO Guliver/Getty Images Pe de alta parte, o sursa apropiata cuplului Jolie-Pitt a dezvaluit ca, intr-adevar, Angelina era geloasa pe Marion Cotillard si chiar a refuzat sa discute cu aceasta intr-una dintre vizitele pe platourile de filmare.

Marion Cotillard si Brad Pitt, "chimie electrizanta" Zvonurile au fost alimentate si de faptul ca membrii echipei filmului "Allied" au avut doar cuvinte de lauda la adresa chimiei pe care Cotillard si Pitt o au pe marile ecrane, comparand-o cu cea avuta de Jolie si Pitt in "Domnul si doamna Smith", la filmarile caruia s-au indragostit. Marion Cotillard si Brad Pitt joaca impreuna in filmul "Allied", iar chimia lor a fost descrisa drept "electrizanta" de catre producatorul Graham King. Au petrecut mult timp impreuna, dezvoltandu-si personajele impreuna cu regizorul Robert Zemeckis, iar in momentul in care am ajuns pe platourile de filmare, a fost uimitor sa vedem cum personajele erau atat de reale", a declarat King. Principalele motive invocate de actrita sunt consumul de droguri si alcool, agresivitatea lui Pitt, dar si mod... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro