Marion Cotillard a anuntat ca este insarcinata: "Imi doresc ca ei sa-si gaseasca linistea"

Marion Cotillard a anuntat ca este insarcinata:

La scurt timp dupa ce actrita americana Angelina Jolie (41 de ani) a depus actele de divort, presa a scris ca unul dintre principalele motive ale despartirii este faptul ca Brad Pitt (52 de ani) a inselat-o cu Marion Cotillard pe platourile de filmare ale dramei cu accente romantice "Allied". Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in anul 2014 si au impreuna sase copii, dintre care trei adoptati - Maddox, nascut in 2001, Pax, nascut in 2003, Zahara, nascuta in 2005 - si trei biologici - Shiloh, nascuta in 2006, si gemenii Vivienne si Knox, nascuti in 2008.

acum 62 luni (22 Sep 2016)

La scurt timp dupa ce actrita americana Angelina Jolie (41 de ani) a depus actele de divort, presa a scris ca unul dintre principalele motive ale despartirii este faptul ca Brad Pitt (52 de ani) a inselat-o cu Marion Cotillard pe platourile de filmare ale dramei cu accente romantice "Allied".

Surse apropiate artistei franceze sustin insa ca afirmatiile sunt false si ca aceasta este fericita impreuna cu actorul si regizorul Guillaume Canet (43 de ani), alaturi de care are un baietel in varsta de cinci ani. De altfel, prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram, Cotillard a anuntat ca este insarcinata cu al doilea copil si si-a marturisit dragostea fata de partenerul sau. Guillaume Canet si Marion Cotillard au impreuna un baietel FOTO Guliver/Getty Images

Aceasta a continuat prin a sublinia ca este prima si singura reactie publica pe care o va avea in legatura cu divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, pe care l-a descris drept "o furtuna in care am fost trasa."

"Nu obisnuiesc sa comentez lucruri de acest gen sau sa le iau in serios, dar avand in vedere ca aceasta situatie se dezvolta si ii afecteaza pe cei ce ii iubesc, ma simt nevoita sa vorbesc. Actrita a solicitat custodia deplina a celor sase copii, cu o clauza prin care se specifica faptul ca Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita, si a precizat ca nu doreste sprijin material. Potrivit primelor relatari, principalele motive ale despartirii au fost faptul ca Pitt consuma droguri si alcool, are un comportament impulsiv, iar Jolie nu a fost de acord cu metodele prin care acesta ii educa pe cei mici, fiind de parere ca agresivitatea actorului este un aspect periculos pentru copii.

Angelina Jolie si Brad Pitt, alaturi de cei sase copii FOTO Guliver/Getty Images

De cealalta parte, surse apropiate cuplului au declarat pentru "People" ca Brad Pitt nu a folosit niciodata violenta fizica ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro