Marine Le Pen spune ca un trio Trump-Putin-Le Pen ar fi bun pentru "pacea mondiala"

Marine Le Pen spune ca un trio Trump-Putin-Le Pen ar fi bun pentru

Inaugurandu-si sediul de campanie pentru alegerile prezidentiale din Franta din 2017, la mai putin de doi kilometri distanta de Palatul Elysee, Marine Le Pen a spus ca acest birou este doar o "escala" spre destinatia ei finala - palatul prezidential, transmite agentia de presa Reuters, citata de Agerpres. Intrebata daca va fi urmatoarea care va demonstra ca sondajele de opinie se insala si va forma un trio de lideri cu Putin, care este criticat de lideri europeni pentru sprijinirea Guvernului sirian in fata rebelilor sustinuti de Occident la Alep, si cu Trump, care, la fel ca ea, a profitat de sentimentul anti-imigranti pentru a creste in popularitate, Marine Le Pen le-a spus jurnalistilor: "Ar fi un lucru bun pentru pacea mondiala".

acum 76 luni (17 Nov 2016)

Inaugurandu-si sediul de campanie pentru alegerile prezidentiale din Franta din 2017, la mai putin de doi kilometri distanta de Palatul Elysee, Marine Le Pen a spus ca acest birou este doar o "escala" spre destinatia ei finala - palatul prezidential, transmite agentia de presa Reuters, citata de Agerpres.

Promovand politici anti-UE si anti-imigratie, Marine Le Pen, in varsta de 48 de ani, a fost singurul politician francez de top care l-a sustinut pe Trump in alegerile din Statele Unite.

Partidul sau, Frontul National, a fost incurajat de victoria lui Trump si de votul din Marea Britanie in favoarea iesirii din Uniunea Europeana, sperand sa profite la randul sau de valul anti-establishment din Franta pentru a invinge la scrutinul din primavara anului viitor.

Conform sondajelor de opinie, Marine Le Pen ar ajunge in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta, dar ar pierde in fata unui candidat mainstream de centru-dreapta.

Insa esecul sondajelor de opinie in a anticipa victoria lui Trump sau votul din iunie din Marea Britanie pentru iesirea din UE au pus la indoiala fiabilitatea predictiilor electorale.

Intrebata daca va fi urmatoarea care va demonstra ca sondajele de opinie se insala si va forma un trio de lideri cu Putin, care este criticat de lideri europeni pentru sprijinirea Guvernului sirian in fata rebelilor sustinuti de Occident la Alep, si cu Trump, care, la fel ca ea, a profitat de sentimentul anti-imigranti pentru a creste in popularitate, Marine Le Pen le-a spus jurnalistilor: "Ar fi un lucru bun pentru pacea mondiala".

Marine Le Pen a mai precizat ca va reintroduce controalele la granitele Frantei cu vecinii si va organiza un referendum privind iesirea tarii din UE.

In primul rand, Donald Trump a fost candidatul unuia dintre cele doua partide mari ale Statelor Unite, in timp ce Marine Le ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro