Marina Almasan, dezvaluire trista despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR cu o luna in urma. "Ma asteptam"

Marina Almasan, dezvaluire trista despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR cu o luna in urma.

Marina Almasan a povestit pe Facebook ca si-a dorit foarte mult ca Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea emisiunea "Femei de 10, Barbati de 10", difuzata de TVR 2, dupa ce partenerul ei, Mircea Radu, a parasit echipa pentru un nou proiect la Antena 1.

acum 68 luni (20 Mar 2018)

Marina Almasan a povestit pe Facebook ca si-a dorit foarte mult ca Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea emisiunea "Femei de 10, Barbati de 10", difuzata de TVR 2, dupa ce partenerul ei, Mircea Radu, a parasit echipa pentru un nou proiect la Antena 1. Realizatoarea a precizat ca Andrei Gheorghe s-a bucurat, insa oamenii care iau deciziile in TVR nu au fost de acord. N-am inteles atunci exact la ce se referea, am inghitit in sec (chiar credeam in varianta aceasta de ) si...am cautat in continuare", mai spune Marina Almasan, care prezinta acum programul impreuna cu actorul Claudiu Bleont. Dezvaluirea Marinei Almasna este cu atat mai trista cu cat, in 2016, Andrei Gheorghe a fost inlaturat de la Pro FM, post unde a facut istorie cu emisiunile sale, unul dintre "reprosurile" ce i-au fost aduse fiind ca este "prea batran". Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai buni oameni de radio si TV pe care i-a avut Romania, a fost fortat sa paraseasca Pro FM in vara lui 2016, la doi ani dupa ce postul a fost preluat de RCS&RDS. Cu regret, precizand ca si-ar fi dorit sa mearga mai departe cu emisiunea si cu radioul, Andrei Gheorghe isi anunta atunci si retragerea din media: "Sunt batran. (trimitere la celebrul film "Nu exista tara pentru batrani")" Tot atunci, Gheorghe spunea ca stilul lui, care mereu a fost greu de digerat pentru unii, deranja conducerea.

Faptul ca breasla i-a intors spatele in ultimii ani lui Andrei Gheorghe a fost evidentiat de mai multe vedete dupa vestea trista ca a murit, cel mai dur in exprimare fiind Dan Negru: "E ipocrita si mizerabila breasla mea! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro