Marilyn Monroe asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Adevarata fata a celei mai frumoase femei din lume | GALERIE FOTO

Marilyn Monroe asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Adevarata fata a celei mai frumoase femei din lume | GALERIE FOTO

Marylin Monroe s-a lasat fotografiata pe vremea cand avea 20 de ani, de iubitul ei de pe atunci, Andre de Dienes. Exista, insa, anumite poze pe care foarte putini oameni au reusit sa le vada, din perioada in care Marilyn era doar o tanara de 20 de ani, care adora sa fie fotografiata si nu stia ce inseamna succesul.

acum 83 luni (7 Apr 2016)

Marylin Monroe s-a lasat fotografiata pe vremea cand avea 20 de ani, de iubitul ei de pe atunci, Andre de Dienes. Instantaneele extraordinare cu Marylin sunt de pe o plaja din Malibu.

Marilyn Monroe, cea care a fost declarata cea mai frumoasa blonda a tuturor timpurilor, este cea mai cunoscuta vedeta de la Hollywood din toate timpurile.

Nu exista fotografii care sa nu fi ajuns in revistele de scandal sau pe prima pagina a ziarelor. Exista, insa, anumite poze pe care foarte putini oameni au reusit sa le vada, din perioada in care Marilyn era doar o tanara de 20 de ani, care adora sa fie fotografiata si nu stia ce inseamna succesul.

"Avea douazeci de ani si inca nu experimentase ravagiile si intoxicatia succesului. O umbra ii eclipsa inca de atunci stralucirea", a povestit fotograful Andre de Dienes despre ziua pe plaja cu Marylin.

Andre a imortalizat-o pe Marilyn in haloul psihic pe care cuvantul "moarte" i-l provoca, transmite pulptastic.com."Cand am spus Ā«moarteĀ» si-a acoperit capul intr-un postav negru pe care-l purta pe umeri. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro