Marilyn Manson ii ia apararea lui Johnny Depp in scandalul divortului de Amber Heard: "A fost rastignit pe nedrept"

Marilyn Manson ii ia apararea lui Johnny Depp in scandalul divortului de Amber Heard:

Chiar daca Johnny Depp si Amber Heard au cazut la o intelegere in privinta divortului, punand capat sirului de dezvaluiri care i-au afectat in ultimele luni imaginea actorului, se pare ca bunul prieten al lui Depp, Marilyn Manson, inca are cateva lucruri de zis legate de acest scandal. Totusi, daca Johnny doreste sa schimbe termenii acordului de divort, atunci ne vedem nevoiti sa insistam asupra faptului ca el trebuie sa onoreze toata intelegerea si sa doneze de fapt 14 milioane de dolari in scopuri caritabile, o suma care, dupa luarea in calcul a taxelor si a impozitelor, este echivalenta cu obligatia lui de plata fata de Amber, care a fost stabilita la 7 milioane de dolari."

acum 87 luni (5 Sep 2016)

Chiar daca Johnny Depp si Amber Heard au cazut la o intelegere in privinta divortului, punand capat sirului de dezvaluiri care i-au afectat in ultimele luni imaginea actorului, se pare ca bunul prieten al lui Depp, Marilyn Manson, inca are cateva lucruri de zis legate de acest scandal.

Johnny Depp si Marilyn Manson au cantat impreuna pe aceeasi scena in numeroase ocazii, de-a lungul prieteniei lor de aproape 20 de ani. Johnny este unul dintre cei mai frumosi oameni pe care ii cunosc - in masura in care este aproape sfasietor cat de bun este cu prietenii lui si cu toti cei care il inconjoara.

"Ma umple de bucurie sa-i vad copiii crescand si fiind atat de inteligenti si de amuzanti. Normal ca sunt de parere ca toate acele lucruri au fost niste mizerii si cred in continuare ca el este o persoana minunata.

Johnny Depp si Marylin Manson, cantand impreuna pe aceeasi scena FOTO Getty Images Disputa donatiei caritabile din banii obtinuti in urma divortului

Johnny Depp (53 de ani) si Amber Heard (30 de ani) s-au despartit oficial dupa ce au ajuns la un acord privind divortul. Depp a fost de acord cu cerintele impuse de Heard, care i-a cerut daune in valoare de 7 milioane de dolari, in conditiile in care actorul are o avere estimata la 200 de milioane de dolari.

Pe 19 august, Amber Heard a anuntat ca va dona intreaga suma obtinuta in urma divortului de Johnny Depp, precizand ca banii vor fi impartiti in mod egal intre Spitalul pentru Copii din Los Angeles, unde vedeta a facut voluntariat timp de zece ani, si American Civil Liberties Union, care lupta impotriva violentei domestice.

La scurt timp, Johnny Depp a anuntat ca a platit prima transa din suma originala de 7 milioane de dolari si ca a facut acest lucru "in numele fostei sale sotii".

Depp ar putea plati de doua ori mai mult decat suma initiala

Drept urmare, A... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro