Marilyn Manson, agresat fizic intr-un restaurant din Canada

Anul trecut, Marilyn Manson a avut parte de o primire foarte rece in Rusia, unde a fost agresat verbal si udat din plin cu "apa sfintita" de un grup de activisti ortodocsi rusi. Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina.

acum 60 luni (9 Apr 2015)

Marilyn Manson a fost lovit in zona fetei, in timp ce lua cina in restaurantul Denny's Dinner, din orasul canadian Alberta. Politia locala va trebui sa faca diferenta intre adevar si minciuna, cu atat mai mult cu cat rockerul a anuntat ca va depune o plangere oficiala, mai scrie Mediafax.

Potrivit tabloidului american "TMZ", o tanara i-ar fi cerut rockerului sa se fotografieze cu el, insa acesta ar fi refuzat-o si insultat-o simulatan. Aceeasi sursa speculeza ca iubitul tinerei a sarit imediat la bataie si l-a lovit pe Marilyn Manson in zona fetei. Dupa spusele sale, vedeta americana ar fi acceptat sa se fotografieze alaturi de doua femei tinere care i-ar fi cerut acest lucru, iar apoi un barbat necunoscut a venit imediat langa ei si l-ar fi lovit fara niciun motiv.

Ghiniounul pare ca-l urmareste pe celebrul Marliyn Manson si in 2015. Anul trecut, Marilyn Manson a avut parte de o primire foarte rece in Rusia, unde a fost agresat verbal si udat din plin cu "apa sfintita" de un grup de activisti ortodocsi rusi. In 2012, rockerul a avut nevoie de 24 de puncte de sutura dupa o altercatie violenta cu un fan.

Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina. Nascut Brian Hugh Warer, numele de scena al artistului este o combinatie intre doua simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actrita Marilyn Monroe si faimosul criminal in serie Charles Manson.

In 2007, Marilyn Manson a concertat si la Bucuresti, la prima editie a festivalului B'estfest. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro