Marile orase in care PNL a castigat alegerile locale si a mai spalat din rusinea de la Bucuresti

Marile orase in care PNL a castigat alegerile locale si a mai spalat din rusinea de la Bucuresti

De asemenea, Emil Boc a castigat un nou mandat de primar la Cluj, la distanta fata de cel de-al doilea clasat, iar Nicolae Robu a castigat la Timisoara.

acum 93 luni (7 Jun 2016)

Liberalii si-au pastrat fieful traditional din Ardeal, acolo unde mai ales vechii democrat-liberali si-au recastigat mandatele de edili, dar au castigat primarii importante si in unele judetele din Moldova.

Astfel, liberalul Mircea Hava a fost reconfirmat in functia de primar al municipiului Alba Iulia, iar Gheorghe Falca a castigat un nou mandat la Arad. La Oradea, Ilie Bolojan a castigat un nou mandat, iar la Resita, Ioan Popa a devenit primar. De asemenea, Emil Boc a castigat un nou mandat de primar la Cluj, la distanta fata de cel de-al doilea clasat, iar Nicolae Robu a castigat la Timisoara. Astfel, liberalii au castigat in judetul Neamt municipiul Piatra Neamt, Roman si alte 26 de localitati, in conditiile in care, pana la alegerile de duminica, aveau doar doua primarii. De asemenea, au castigat primaria Suceava prin Ion Lungu, dar si primaria Botosani, castigata de Catalin Flutur.

In Calarasi, Daniel Dragulin a castigat primaria, iar primaria Ploiesti a fost castigata de Adrian Dobre. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro