Marile iubiri interzise ale Cetatii Filmului, in albumul OK!"Legendele Hollywoodului"

Marile iubiri interzise ale Cetatii Filmului, in albumul OK!

Ingrid Bergman si Roberto Rossellini Sa traiesti o dragoste atat de mare, incat sa-ti sacrifici cariera, sa risti totul si sa starnesti un scandal cu rezonanta in intreaga lume?

acum 115 luni (24 Oct 2014)

Humphrey Bogart si Lauren Bacall

O femeie cu origini romanesti a scris cateva file importante din istoria iubirii la Hollywood. Alaturi de Bogie, a trait o dragoste ca-n filme, incalcand reguli sociale care si acum sunt bariere greu de trecut pentru atatea cupluri. Cei doi au trait o pasiune nebuna si o iubire ilegala, savurata la inceput in intalniri pe ascuns, adesea in masini parcate pe stradute laturalnice intunecate.

Elizabeth Taylor si Richard Burton

S-au cunoscut pe platourile grandioasei pelicule "Cleopatra", cel mai scump film hollywoodian la acel mo-ment. Desi acela avea sa fie si un avertisment dureros pentru povestea lor de iubire: amandurora le pla-cea prea mult alcoolul.

Ingrid Bergman si Roberto Rossellini

Sa traiesti o dragoste atat de mare, incat sa-ti sacrifici cariera, sa risti totul si sa starnesti un scandal cu rezonanta in intreaga lume? Scandalurile de azi de la Hollywood par focuri de artificii pe langa "bomba atomica" pe care ei doi au declansat-o in anii '40-'50.

Citeste totul despre cele mai incitante povesti hollywoodiene in albumul OK!, dar si pe okmagazine.ro! se distribuie de vineri, 24 octombrie, la punctele de difuzare a presei, la pretul de 14,99 lei! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro