Mariea Crasmaru, prima femeie care a facut turul lumii pe jos | ADRENALINA.RO

Cum pe atunci nu exista internet, fotografiile realizate de ea in calatorie sunt toate pe print si, tot din acest considerent, planurile pe care si le-a facut de acasa, cu harta in mana, au fost adaptate din mers, la realitatea din teren, la clima si la bunatatea oamenilor - caci Mariea a primit sprijin, prin cazare, mancare sau o vorba buna de la ambasadele Romaniei in strainatate si de la comunitatile de romani din diaspora, pe toata perioada calatoriei.

acum 77 luni (11 Nov 2017)

Romanca in varsta de 66 de ani acum este detinatoarea recordului Guiness pentru cea mai lunga calatorie in jurul lumii fara intrerupere, pe jos - 3 ani si 5 luni i-a luat sa parcurga 102 de tari si 7 continente, intre 1997 si 2001.

Cum pe atunci nu exista internet, fotografiile realizate de ea in calatorie sunt toate pe print si, tot din acest considerent, planurile pe care si le-a facut de acasa, cu harta in mana, au fost adaptate din mers, la realitatea din teren, la clima si la bunatatea oamenilor - caci Mariea a primit sprijin, prin cazare, mancare sau o vorba buna de la ambasadele Romaniei in strainatate si de la comunitatile de romani din diaspora, pe toata perioada calatoriei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro