Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5

Aceste foloase au fost pretinse și primite de Vanghelie pentru atribuirea de către Primăria sectorului 5 și serviciile publice de interes local din subordinea Consiliului local al sectorului 5, cu nerespectarea prevederilor legale, de contracte de achiziții publice firmelor controlate de omul de afaceri Marin Dumitru, dar și pentru a dispune efectuarea plății lucrărilor aferente acestor contracte (valoarea totală este de aproximativ 738.019.000 de lei).

acum 85 luni (26 Apr 2016)

Vanghelie a fost intampinat cu aplauze la Biroul Electoral de către zeci de locuitori ai Sectorului 5. Digi24 aminteşte că fostul edil de la Sectorul 5 a fost trimis in judecată de DNA pentru săvarșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz in serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani. In același dosar, au fost trimiși in judecată Mircea-Sorin Niculae (vărul lui Vanghelie), Sorin Ștefan Ciocan, Laura Ciocan, director al SC Economat Sector 5 SRL, și omul de afaceri Marin Dumitru, toți sub control judiciar.

Potrivit DNA, in perioada 2006 — 2014, Marian Vanghelie, in calitate de primar al sectorului 5 din București, ajutat de Mircea-Sorin Niculae și parțial de Laura Ciocan, a solicitat și primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite in cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro (reprezentand un "comision" de 20% din incasări).

Aceste foloase au fost pretinse și primite de Vanghelie pentru atribuirea de către Primăria sectorului 5 și serviciile publice de interes local din subordinea Consiliului local al sectorului 5, cu nerespectarea prevederilor legale, de contracte de achiziții publice firmelor controlate de omul de afaceri Marin Dumitru, dar și pentru a dispune efectuarea plății lucrărilor aferente acestor contracte (valoarea totală este de aproximativ 738.019.000 de lei). ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro