Marian Vanghelie: Adrian Severin este o institutie. As vrea sa gasesc inca 100 de Adrian Severin, de Adrian Nastase si de Traian Basescu

Marian Vanghelie: Adrian Severin este o institutie. As vrea sa gasesc inca 100 de Adrian Severin, de Adrian Nastase si de Traian Basescu

Eu as vrea prin ceea ce spun sa gasesc inca 100 de Adrian Severin, inca 100 de Adrian Nastase, inca 100 de, daca vreti si Traian Basescu, care sa spuna aceste lucruri. Vad ca si Traian Basescu acum subliniaza lucrurile astea si ma bucura ca le subliniaza pentru ca avem nevoie de democratie, de niste drepturi elementare.

acum 55 luni (29 Apr 2016)

"Adrian Severin este un om de stanga autentic. E un socialist recunoscut de la Bruxelles pana in Romania, pana in Harghita daca vreti. Vorba lui, am inchiriat aproape 100 de institutii in Romania din `90 pana acum si este un om pregatit. Il apreciez de zece ori mai mult pentru ca este unul dintre intelectualii acestei tari care are si curajul sa iasa la o batalie. I-am spus in felul urmator: domn`le este foarte greu sa spunem ca noi mergem neaparat sa castigam, ne batem, dar faptul ca ridicam nivelul politic, ridicam nivelul in discutie despre ceea ce inseamna o capitala europeana, asta vreau sa fac.

Intrebat daca nu este o problema de notorietate in faptul ca e condamnat in prima instanta, Marian Vanghelie a raspuns: "Haideti sa vedem ce piedica va fi. A mai fost si Adrian Nastase condamnat, au mai fost si altii condamnati...Voiam sa subliniez ca nu asa se creeaza un stat de drept, din pacate. Eu as vrea prin ceea ce spun sa gasesc inca 100 de Adrian Severin, inca 100 de Adrian Nastase, inca 100 de, daca vreti si Traian Basescu, care sa spuna aceste lucruri. Vad ca si Traian Basescu acum subliniaza lucrurile astea si ma bucura ca le subliniaza pentru ca avem nevoie de democratie, de niste drepturi elementare. Dupa aceea, daca esti condamnat, poti sa fii si cu catusele, chiar nu ai ce sa mai spui dupa ce esti condamnat definitiv." Vanghelie va candida din partea Partidului Dreptatii Sociale (PDS), pe care l-a preluat de curand.

Fostul eurodeputat Adrian Severin, condamnat la trei ani si trei luni cu executare in prima instanta pentru coruptie, va candida la Primaria Capitalei din partea PDS, partidului condus de Marian Vanghelie. In urma cu o saptamana, cand "Adevarul" a anuntat in exclusivitate ca Severin a batut palma cu Vanghelie, fostul europarlamentar spunea - socant- ca alegerile pentru Bucuresti vor insemna cantecul sau de lebada in politica.

Adrian Severin: Nu ma gandesc la asta, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro