Marian Petrache, despre reprimirea primarilor traseisti: Presedintele Iohannis are lista cu numele celor care au plecat

Marian Petrache, despre reprimirea primarilor traseisti: Presedintele Iohannis are lista cu numele celor care au plecat

Vreau sa spun altceva: noi o sa cerem filialelor niste nivele de performanta si mai punem conditia de integritate pentru toti candidatii nostri. Faptul ca unul din fostii primari PNL e acceptat pentru o filiala nu seamana cu ordonanta data de PSD cu un scop bine determinat, sa castige alegerile prezidentiale.

acum 93 luni (18 Aug 2015)

"Sa va spun ceva, ceva ce stie foarte putina lume. Imediat dupa ce s-a incheiat perioada de aplicare a ordonantei 55, adica perioada de tranzitie, presedintele Iohannis mi-a cerut lista nominala cu primarii care au plecat din PNL. Vreau sa spun altceva: noi o sa cerem filialelor niste nivele de performanta si mai punem conditia de integritate pentru toti candidatii nostri. PNL nu mai este un partid ca pana la unificare, in care sa ne gandim ca trebuie sa luam un scor bun", a explicat Petrache.

Intrebat cum poate PNL sa accepte revenirea primarilor traseisti, dupa ce i-a actionat inclusiv in instanta pe unii din ei, Petrache a raspuns evaziv. Faptul ca unul din fostii primari PNL e acceptat pentru o filiala nu seamana cu ordonanta data de PSD cu un scop bine determinat, sa castige alegerile prezidentiale. PSD mai avea sa dea o ordonanta prin care sa numeasca castigatorul alegerilor, in rest, facuse tot", a spus el. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro