Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier in Petrosani

Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier in Petrosani

Masina Toyota Land Cruiser V8 este super dotata, are airbag-uri pe toate partile posibile, inclusiv la genunchi, tractiune 4x4, disk incorporate si indrumare vocala display, cu touch screen, sistem audio tip JBL cu 14 incinte acustice + DVD, changer comenzi, audio pe volan, sistem Bluetooth, comenzi audio pe volan, radio camera pentru mers in marsalier, aer conditionat cu reglare automata pentru pasager si sofer, volan si schimbator de viteze imbracate in piele cu insertie de lemn, volan reglabil electric pe adancime si inaltime, incalzire tapiterie piele, scaune incalzite si ventilate, cotiera centrala, cu functia de refrigerare si multe alte facilitati. Mai puteti citi: Baronul Oprisan contrazice radarul Politiei si spune ca agentii din Bacau i-au retinut degeaba permisul de conducere Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, a contestat procesul-verbal de contraventie primit de la Politia Rutiera Bacau, prin care i s-a retinut permisul de conducere pentru exces de viteza, declarand ca circula in afara localitatii ca si nu a depasit viteza legala.

acum 61 luni (2 Feb 2015)

Marian Oprisan, seful CJ Vrancea, si iubita acestuia, Maria Larisa Nadrag, au fost implicati duminica seara intr-un accident rutier, fara consecinte grave, produs la intrarea in orasul Vulcan.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, la volanul masinii de serviciu a CJ Vrancea, VN-65-FHW, se afla un tanar de 27 de ani, din Focsani, Dumitru G. La volan se afla un tanar de 27 de ani, care a lovit cu partea stanga fata un parapet din beton. Marian Oprisan se afla in masina, dar nici el, nici celelalte persoane nu au avut de suferit de pe urma accidentului. Masina a fost preluata de o firma de tractari pentru a fi dusa la reparatii", ne-a precizat Bogdan Nitu Gabriel, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Acesta a refuzat sa ne spuna daca se afla in interes de serviciu, avand in vedere ca masina Consiliului Judetean a fost avariata in accident, dar ne-a spus ca are o calitate importanta, cea de sef al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR).

Potrivit jurnalistilor de la ziarul local "Avantul liber", martorii prezenti la fata locului au precizat ca in masina se aflau presedintele Consiliului judetean Vrancea Marian Oprisan, insotit de o tanara blonda.

Masina de serviciu a Consiliului Judetean Vrancea ester o Toyota Land Cruiser V8, bolid care a costat in anul 2012 nu mai putin de 337.000 de lei, respectiv 75.000 de euro.

Masina Toyota Land Cruiser V8 este super dotata, are airbag-uri pe toate partile posibile, inclusiv la genunchi, tractiune 4x4, disk incorporate si indrumare vocala display, cu touch screen, sistem audio tip JBL cu 14 incinte acustice + DVD, changer comenzi, audio pe volan, sistem Bluetooth, comenzi audio pe volan, radio camera pentru mers in marsalier, aer conditionat cu reglare automata pentru pasager si sofer, volan si schimbator de viteze imbracate in piele cu insertie de lemn, volan reglabil electric... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro