Marian Oprisan si-a impus omul la Justitie | OPINIE

Baronul Portofel de Vrancea, pe numele real Marian Oprișan, ar fi sărit la gatul lui Liviu Dragnea și i-a spus franc in față că are vreo 6-7 filiale PSD care ar fi gata să provoace un congres extraordinar taman acum, la ceas de remaniere. Se pare că de atunci i s-ar trage lui Oprișan porecla de Portofel, fiind luat in "custodie", - după ce a fost anchetat de Procuratură -, de col.

acum 89 luni (23 Feb 2017)

Baronul Portofel de Vrancea, pe numele real Marian Oprișan, ar fi sărit la gatul lui Liviu Dragnea și i-a spus franc in față că are vreo 6-7 filiale PSD care ar fi gata să provoace un congres extraordinar taman acum, la ceas de remaniere. Ca să nu provoace o criză in partid, liderul social democrat ar fi fost de acord in extremis că să-l nominalizeze la Justiție pe vranceanul Toader Tudorel, fost judecător al Curtea Constituțională. Se pare că de atunci i s-ar trage lui Oprișan porecla de Portofel, fiind luat in "custodie", - după ce a fost anchetat de Procuratură -, de col. de atunci de Securitate Petre Tilvăr, tatăl deputatului PSD de Vrancea, Angel Tilvăr, sub indicativul "Alin". Premierul Sorin Grindeanu a anunţat noile nominalizări din Cabinetul pe care il conduce

Ulterior, Tudorel Toader a ajuns judecător de Curte de Apel și s-a mutat la Iași. Atunci i-au crescut in bătătură 58 hectare de teren agricol extravilan, peste 15 hectare de terenuri forestiere, două apartamente și o casă in comuna natală Vulturu.

Cum baronul de acum al Vrancei organizează periodic partide de vanătoare, din echipa sa nu lipsesc Angel Tilvăr, fostul șef al Parchetului Vrancea Ion Lefter - fost șef al judecătorului Tudorel Toader - și chiar judecătorul in chestiune, cu toate că nu e vanător. Ultimul zaiafet de acest gen ar fi fost organizat intr-o pădure din zona Ruginești, care aparține fostului deputat Ion Roman, recent declarat de ANI incompatibil.

Chiar in seara anunțului că "fratele Tudorel" - cum il alintă Oprișan - a fost nominalizat pentru portofoliul Justiției, baronul de Vrancea și-ar fi convocat amicii la o locație discretă pentru a uda cu multă Galbenă de Odobești numirea "fratelui" la ministerul Justiției. Ce credeați că OM-ul (aluzie la sigla cu care s-a impus pe internet- OM de la Oprișan Marian) doarme și Dragnea face ce vrea?

Citește și: Băsescu: Tudorel Toader, propus ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro