Marian Manole, fratele Madalinei Manole, n-a avut putere sa-si anunte tatal imediat despre moartea mamei: "Si-a dat ultima suflare la mine in brate"

Marian Manole, fratele Madalinei Manole, n-a avut putere sa-si anunte tatal imediat despre moartea mamei:

Marian Manole, fratele mai mare al Madalinei, spune ca in ultima saptamana a trecut printr-un cosmar, de cand starea de sanatate a mamei s-a inrautatit vizibil.

acum 85 luni (6 Mar 2017)

Marian Manole, fratele mai mare al Madalinei, spune ca in ultima saptamana a trecut printr-un cosmar, de cand starea de sanatate a mamei s-a inrautatit vizibil. Mai mult, Marian a povestit ca batrana, ajunsa la varsta de 71 de ani, i-a murit in brate.

"Daca nu meregeam sambata seara la ea sa vad cum se simte, murea singura in spital. O tineam la piept si ea ma strangea de mana", a povestit, cu lacrimi in ochi, fiul Eugeniei Manole.

Eugenia Manole a ajuns la Spitalul Municipal Schuller din Ploiesti in urma cu zece zile, unde a si ramas internata pana sambata seara, cand a decedat. Un cancer la plamani cu multiple metastaze a fost ceea ce a doborat-o pe femeie, boala avand o evolutie galopanta. Fiul, Marian, a declarat ca nu a avut curajul sa-si anunte tatal ca sotia lui nu mai este in viata decat duminica dimineata.

"Tata este sub tratament dupa ce, in urma cu un an a suferit un accident vascular cerebral. Sambata, am ajuns acasa dupa ora unu noaptea, dar i-am spus ca traieste, dar sa ne pregatim pentru ceea ce este mai rau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro