Marian Ionescu , liderul trupei Directia 5, si Octavia Geamanu de la Antena 1 s-au casatorit in secret

Marian Ionescu , liderul trupei Directia 5, si Octavia Geamanu de la Antena 1 s-au casatorit in secret

Din momentul in care am luat hotararea sa ne casatorim in timpul acestei deplasari la Galati, am mai avut doar de depus actele", a mai spus Octavia, care si-a pastrat numele de dinainte de casatorie.

acum 68 luni (2 Feb 2015)

Unul dintre cuceritorii din showbizul romanesc a pus capat burlaciei pe 31 ianuarie, la Galati, cand a spus Da in fata ofiterului Starii Civile, in prezenta catorva prieteni apropiati. Nimeni, in afara de mine si Marian, nu a stiut ca in timpul acestui turneu ne vom casatori. Prietenii cu care ne aflam la Galati in turneu credeau ca urmeaza sa iesim la masa, in oras", a povestit Octavia.

Prezentatoarea Antenei 1 a marturisit ca cererea in casatorie a venit mai demult, la fel si inelul de logodna. "A fost emotionant, desi noi stiam de mult timp ca urmeaza sa ne casatorim, facusem deja logodna. Din momentul in care am luat hotararea sa ne casatorim in timpul acestei deplasari la Galati, am mai avut doar de depus actele", a mai spus Octavia, care si-a pastrat numele de dinainte de casatorie.

Imediat dupa cununia civila, chiar in timpul concertului sustinut de Directia 5, Marian Ionescu si-a chemat pe scena proaspata sotie si a facut anuntul in fata fanilor. Artistul a mai fost casatorit o data, dar a avut si multe relatii cu femei celebre: Loredana Groza, Gianina Corondan si o alta prezentatoare de la Antena 1, Crina Abrudan. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro