Marian Godina se gandeste sa renunte la cariera de politist, dezamagit de rezultatul examenului de admitere la Academia de Politie: "Si-au batut joc"

Marian Godina se gandeste sa renunte la cariera de politist, dezamagit de rezultatul examenului de admitere la Academia de Politie:

UPDATE Marian Godina a anuntat pe Facebook ca va depune o plangere penala privind organizarea examenului de admitere la Academia de Politie, dupa ce au aparut informatii ca rezultatul punctat de barem pentru unul dintre subiectele de la proba de Istorie ar fi fost gresit. Sunt aceiasi care maine imi vor spune in fata cat de rau le pare de nereusita mea si aceiasi dintre care niciunul nu a venit la lansarea mea de carte pe care am avut-o in Brasov, dar se bucurau in schimb de ce se intamplase.

acum 79 luni (8 Aug 2017)

UPDATE Marian Godina a anuntat pe Facebook ca va depune o plangere penala privind organizarea examenului de admitere la Academia de Politie, dupa ce au aparut informatii ca rezultatul punctat de barem pentru unul dintre subiectele de la proba de Istorie ar fi fost gresit. Potrivit, dcnews.ro, este vorba despre Grila 22 de la B3, proba scrisa la Istorie, mai precis subiectul: "Marcati pe foaia de concurs litera corespunzatoare ordinii cronologice pe care o considerati corecta: A. Anterior, intr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook, celebrul politist brasovean Marian Godina a spus ca se va gandi serios daca isi va mai continua cariera de politist, considerand ca se simte exclus din sistem. Godina a criticat si subiectele de la examenul sustinut marti si spune ca profesorii care au alcauit testele "si-au batut joc de munca multor tineri care au consumat timp, energie si bani". Iata mesajul integral publicat pe pagina de facebook a lui Marian Godina: "Pentru ca sunt asaltat de telefoane, prefer sa spun aici ca am luat azi la examen media 7.50 si am sanse spre zero sa fiu admis. Partea buna e ca sunt mai obisnuit sa pic decat sa reusesc, asa ca nu e o tragedie pentru mine si nu se termina lumea. Urmeaza insa o perioada in care ma voi gandi serios daca voi mai continua intr-un sistem din care eu simt ca nu prea mai fac parte. Intr-un sistem in care colegi apropiati ai mei, care beneficiaza de multe de pe urma mea, dar care, in locul unei minime recunostinte, au dezvoltat o invidie enorma fata de mine. Sunt aceiasi care maine imi vor spune in fata cat de rau le pare de nereusita mea si aceiasi dintre care niciunul nu a venit la lansarea mea de carte pe care am avut-o in Brasov, dar se bucurau in schimb de ce se intamplase. In legatura cu examenul de azi, fara sa ii iau Cezarului ce-i al Cezarului, pot spune ca vor intra cei care au ghicit cele mai multe raspunsuri corecte. Degeaba pierzi nopti invatand daca te intreaba care e antonimul cuvantului "zbir", sinonimul l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro