Marian Godina, referitor la acuzatiile lansate de inculpatii DNA: Puscariile vor fi mereu pline de oameni "nevinovati"

Marian Godina, referitor la acuzatiile lansate de inculpatii DNA: Puscariile vor fi mereu pline de oameni

Oamenii aia lucreaza in dosare cu prejudicii de milioane de euro, cei carora le fac dosare sunt oameni extrem de influenti, cu averi colosale, cu milioane de euro, cu relatii la cel mai inalt nivel, politicieni, directori de mari companii etc. Tare as vrea sa ii vad pe unii care sa stea sa raspunda doua ore la intrebari, dar aia la care ma gandesc eu "decat" citesc de pe foi si le-ar trebui cam multe teancuri, iar dupa ce termina de citit, la partea cu intrebarile nu au curaj sa ramana, asa ca arunca un "multumesc" si isi iau talpasita", mai scrie Marian Godina.

acum 58 luni (15 Feb 2018)

Marian Godina sare in sprijinul procurorilor DNA, spunand ca majoritatea celor prinsi ca au incalcat legea se jura ca sunt nevinovati.

"Am lucrat vreo 11 ani la Politia Rutiera, timp in care am aplicat mii de sanctiuni, am retinut sute de permise de conducere si mi-am facut astfel o gramada de "prieteni". Anii acestia mi-au adus zeci de reclamatii si chiar plangeri penale din partea contravenientilor nemultumiti si dornici de o mica razbunare. La inceput, cand eram proaspat iesit din bula mea de naivitate si nu stiam ca oamenii pot fi atat de rai si lipsiti de scrupule, am fost socat sa dau piept cu aceasta latura a firii umane. Pentru ca le luasem permisul, pentru ca le dadusem vreo amenda sau pentru ca le intocmisem vreun dosar penal care, in cele mai multe cazuri se finaliza cu o condamnare cu suspendare, stiindu-se ca infractiunile la regimul rutier au pedepse destul de blande.

Politistul isi continua postarea spunand ca niciun condamnat nu recunoaste ca este vinovat, cum nici un sofer nu spune ca a trecut pe rosu. "Eu sunt un simplu functionar public, un agent de politie, iar repercusiunile pe care le-au suferit "din cauza mea" cei care au incalcat legea sunt niste fleacuri. Oamenii aia lucreaza in dosare cu prejudicii de milioane de euro, cei carora le fac dosare sunt oameni extrem de influenti, cu averi colosale, cu milioane de euro, cu relatii la cel mai inalt nivel, politicieni, directori de mari companii etc. Cati dintre noi ar spune ca mai bine si-ar vedea de treaba lor si nu s-ar baga in asa ceva? Asa ca de ce mira pe cineva acest festival al inculpatilor, cum bine a fost numita aceasta campanie puternica de denigrare a procurorilor?

"Recunosc ca m-a incantat conferinta de presa de aseara si mi-a intarit niste convingeri pe care le aveam deja. Cand un om nu poate fi incuiat de o armata de jurnalisti, in doua ore de asalt, ce poti intelege? Tare as vrea sa ii vad pe unii care s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro