Marian Godina, contrazis de un candidat PSD din Teleorman la parlamentare, pe tema librariilor: "Teleormanul nu este un judet de inculti si agramati"

Marian Godina, contrazis de un candidat PSD din Teleorman la parlamentare, pe tema librariilor:

Godina: "In judetul Teleorman nu exista nicio librarie" Politistul Marian Godina a povestit, la inceputul saptamanii, intr-o postare pe Facebook, de ce nicio librarie din judetul Teleorman nu a dorit pe raft cartea sa "Flash-uri din sens opus".

acum 40 luni (25 Oct 2016)

Daca un teleormanean cauta o carte in judetul lui are toate sansele sa o si gaseasca!", a precizat intr-un mesaj pe Facebook fostul prefect al judetului Teleorman, Carmen Daniela Dan, in prezent candidata la functia de senator din partea PSD. Pentru a-si sustine afirmatia, Carmen Daniela Dan, aflata prima pe lista PSD Teleorman la Senat, prezinta cateba date de la Registrul Comertului referitoare la firmele autorizate sa vanda carti, nu librarii in adevaratul sens al cuvantului. FOTO Facebook "Conform datelor oficiale de la Registrul Comertului, nu mai putin de 255 de firme din Teleorman au autorizat comertul cu carti, dupa cum urmeaza: Alexandria - 49; Prin postarea sa, candida PSD sugereaza ca teleormanenii ar avea acces la carti din moment ce acestea pot fi vandute de diferite firme autorizate din fieful lui Liviu Dragnea. Godina: "In judetul Teleorman nu exista nicio librarie" Politistul Marian Godina a povestit, la inceputul saptamanii, intr-o postare pe Facebook, de ce nicio librarie din judetul Teleorman nu a dorit pe raft cartea sa "Flash-uri din sens opus". "Uitandu-ma pe niste tabele, m-am mirat cand am vazut ca nicio librarie din judetul Teleorman nu a dorit sa aiba pe raft cartea "Flash-uri din sens opus" si l-am intrebat pe directorul de vanzari al editurii care e explicatia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro