Marele meci dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor: va fi bataia sau farsa secolului?

Marele meci dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor: va fi bataia sau farsa secolului?

Floyd Mayweather Nascut la 24 februarie 1977 Locul nasterii: Grand Rapids, Michigan Inaltime: 1,73 m Porecle: Pretty Boy, Money Palmares in box: 49 de victorii (26 prin KO), 0 infrangeri A detinut toate centurile disponibile din box Ca amator a castigat medalia de bronz la JO 1996 de la Atlanta Conor McGregor Nascut la 14 iulie 1989 Locul nasterii: Crumlin, Dublin Inaltime: 1,75 m Porecle: Notorius, Mystic Mac Palmares in MMA: 21 de victorii - 3 infrangeri Campion al UFC (Ultimate Fighting Championship) Detine centura maro la Jiu-Jitsu Ultima confruntare fata in fata inaintea partidei

acum 83 luni (26 Aug 2017)

Partida dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor se disputa duminica dimineata, in jurul orei 07.00, si va fi transmisa in direct pe PRO TV. Pe de-o parte, Floyd Mayweather, masina de facut bani, baiatul rasfatat al boxului american, omul cu un palmares imaculat la profesionisti: 49 de victorii si zero infrangeri. Cu inca un succes, Mayweather il va depasi pe Rocky Marciano si, la cei 40 de ani ai sai, nu va mai urca niciodata in ring.

Campion in MMA, adica Arte Martiale Mixte, McGregor a acceptat ca disputa cu Mayweather sa se dispute dupa regulile boxului, ceea ce ridica multe semne de intrebare: va reusi el sa se ridice la inaltimea unui pugilist neinvins? E adevarat ca McGregor a practicat boxul in jurul varstei de 12 ani, insa dupa ceva vreme el a abandonat acest sport in favoarea Artelor Martiale, semn ca nu era intr-atat de talentat.

De altfel, Lennox Lewis, fost campion mondial la categoria grea, e de parere ca lupta dintre Mayweather si McGregor nu e decat o piesa de teatru ieftina. Niciun boxer din cei 49 pe care i-a batut Mayweather nu au reusit sa-i dea de cap acestuia, si vine acum un tip din MMA care nu stie cu ce se mananca acest sport si se bate cu pumnul in piept ca o sa il distruga.

"O sa-l trimit la culcare"

Meciul de duminica dimineata, care se va disputa la arena T-Mobile din Las Vegas, a fost precedat de o sesiune de infruntari verbale. McGregor a fost cel care a punctat mai bine in batalia cuvintelor: "Omul acesta are nevoie de un somn bun si eu o sa-l trimit la culcare. Nu cred ca imi rezista mai mult de patru reprize, dar e posibil sa ii dau o lovitura decisiva in mai putin de 10 secunde". Mayweather e la fel de increzator in victorie: "Eu risc mai mult, am mai multe de pierdut, pentru ca imi pun la bataie centurile, reputatia si un palmares perfect.

Castiguri imense pentru amandoi

Floyd Mayweather si Conor McGregor, dar mai ales managerii lor, au sti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro