Marele horoscop al anului 2017

Marele horoscop al anului 2017

Berbec Nativele Berbec vor avea parte de multe surprize placute, iar planurile pe care le-au tot amanat vor fi puse in practica, de data asta. Sanatate Nu neglija afectiunile cronice de care suferi si ai grija sa mergi la un control de rutina la medicul de familie, mai ales spre sfarsitul anului.

acum 88 luni (19 Dec 2016)

Berbec

Nativele Berbec vor avea parte de multe surprize placute, iar planurile pe care le-au tot amanat vor fi puse in practica, de data asta.

Dragoste

Se anunta un an plin de surprize placute, caci, daca esti singura, ai toate sansele sa incepi o relatie stabila, darorita influentei benefice a planetei Saturn. Daca esti deja implicata intr-o relatie, vei comunica mai bine cu partenerul, in a doua parte a anului, pentru ca vei deveni mai temperata si il vei asculta mai mult.

Bani

Sub protectia planetei Venus, vei avea parte de castiguri mai bune ca in 2016, mai ales ca se arata si posibilitatea unei colaborari.

Sanatate

Nu se arata probleme de sanatate, dar vor exista cateva perioade in care vei lupta cu oboseala cronica. De aceea, o cura cu minerale si vitamine iti va prinde bine, nu numai pentru ca iti va da energie, ci si pentru ca iti va intari imunitatea.

Dragoste

O sa te implici mai mult in relatia de cuplu, iar partenerul te va rasfata, la randul lui, mai mult. Daca esti celibatara, vei dori sa iti pastrezi statutul si nu vei cauta iubirea, dar astrele se pare ca au alte planuri pentru tine si este posibil sa iti intalnesti alesul inimii.

Sanatate

Nu neglija afectiunile cronice de care suferi si ai grija sa mergi la un control de rutina la medicul de familie, mai ales spre sfarsitul anului.

Bani

Este un an productiv din punct de vedere al banilor. E posibil sa iti schimbi serviciul actual cu unul mai bine platit, ceea ce te ajuta sa mai scapi de datorii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro