Marcus Willis, mai tare ca Bruce Willis: povestea jucatorului care a uimit lumea sportului in ultimele 24 de ore

Marcus Willis, mai tare ca Bruce Willis: povestea jucatorului care a uimit lumea sportului in ultimele 24 de ore

Supraponderal, un mare bautor de bere, Willis a fost pe punctul de a abandona cariera de jucator, in februarie, pentru a merge in Philadelphia (SUA), acolo unde urma sa fie angajat ca instructor de tenis.

acum 94 luni (28 Jun 2016)

Daca Olivetti va juca, diseara, in turul I, in schimb, Willis a ajuns deja in turul II, acolo unde il va intalni, miercuri, pe nimeni altul decat Roger Federer (3 ATP).

Pana sa ajunga aici insa, Marcus Willis a avut o poveste mai tare decat cea din seria filmelor "Die Hard" cu actorul Bruce Willis. In varsta de 25 de ani, Willis castigase, pana la Wimbledon, 258 de lire sterline din tenis in 2016, iar castigurile sale, de-a lungul carierei, nu depaseau 72.000.

Supraponderal, un mare bautor de bere, Willis a fost pe punctul de a abandona cariera de jucator, in februarie, pentru a merge in Philadelphia (SUA), acolo unde urma sa fie angajat ca instructor de tenis. Aceasta l-a convins pe Marcus sa ramana alaturi de ea, in Anglia, si sa joace tenis in continuare. Marcus a prins un loc intr-un turneu de calificare pentru calificarile de la Wimbledon, doar dupa ce un alt sportiv mai bine clasat s-a retras in ultimul moment. Willis a castigat trei meciuri in precalificari, dupa care a mai invins in trei partide din calificari si a ajuns pe tabloul principal de la Wimbledon. Acum e mai bogat cu 50.000 de lire sterline. "Imi place de el si de povestea lui. E bun, altfel nu putea sa-l invinga pe Berankis in trei seturi", a spus elvetianul care e constient ca, miercuri, toata lumea il va sustine pe outsider-ul cu poveste de Hollywood. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro