Marcelo Bielsa, Mourinho al Frantei, dupa ce a incheiat pe primul loc in Ligue 1

Echipa Olympique Marseille a incheiat turul Ligue 1 pe primul loc, devenind astfel campioana de toamna. Olympique Marseille are 41 de puncte, in timp ce urmatoarea clasata, Paris Saint-Germain, care a remizat sambata cu Montpellier, scor 0-0, are 38 de puncte.

acum 89 luni (22 Dec 2014)

Echipa Olympique Marseille a incheiat turul Ligue 1 pe primul loc, devenind astfel campioana de toamna. Noul Stade Velodrome a fost plin ochi, toate cele peste 60.000 de locuri fiind ocupate. Eforturile lui Bielsa, care a schimbat radical evolutia echipei de cand a preluat-o, sunt cu atat mai importante cu cat argentinianul a avut un buget limitat. Echipa sa valoreaza de trei ori mai putin fata de PSG.

Olympique Marseille are 41 de puncte, in timp ce urmatoarea clasata, Paris Saint-Germain, care a remizat sambata cu Montpellier, scor 0-0, are 38 de puncte.

Pe locul trei in clasamentul campionatului Frantei se afla Olympique Lyon, cu 39 de puncte, dupa ce a invins, duminica seara, in deplasare, formatia Girondins Bordeaux, scor 5-0. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro