Maraton cu filme de Craciun la Happy Channel: ce productii puteti vedea pana pe 25 decembrie

Iar de la 22:00 pana la miezul noptii, cand clopotele vestesc Craciunul, telespectatorii vor urmari filmul "Cuplati de Sarbatori/ Hitched for Holidays", ce spune povestea a doi tineri care decid sa pozeze in cuplu fericit de dragul familiei, pentru a avea parte de sarbatori linistite. Pe 25 decembrie, in ziua sfanta de Craciun, telespectatorii vor putea urmari alaturi de cei dragi, de la ora 9:00, filmul "O minune de catel/ The Christmas Shepherd", iar de la 11:00, filmul "Globul de zapada/ A Snow Globe Christmas". In seara de Craciun, de la de la 20:00, happy telespectatorii vor viziona filmul "Un cadou de Craciun/ Christmas Tail", iar de la 22:00, filmul "Casatoriti de Craciun/ Christmas Wedding Date".

acum 49 luni (18 Dec 2016)

Doua filme in fiecare zi

Seria filmelor pentru intreaga familie, incepe luni, 19 decembrie, de la ora 20:00, cu "Craciun in Palm Springs/ Christmas in Palm Springs".

De la 22:00 urmeaza filmul "Cabana de Craciun/ Christmas Lodge". Mary Tobin are amintiri frumoase legate de sarbatorile de iarna petrecute la o cabana. Intr-un weeeked ajunge din nou acolo si realizeaza cu tristete ca aceasta se afla intr-o stare profunda de degradare.

Marti, 20 decembrie, de la 20:00, telespectatorii vor umari "Batalia beculetelor/ Battle of the bulbs". Bob Wallace face tot posibilul ca in fiecare an, de Craciun, sa aiba cea mai stralucitoare casa din cartierul sau. Insa, de aceasta data, realizeaza ca noul sau vecin are casa mult mai frumos aranjata de Craciun.

Tot marti, de la 22:00, Happy Channel difuzeaza productia "Mireasa de Anul Nou/ June in January". Ziua ei speciala pare sa fie compromisa de soacra ei si de noul loc de munca al viitorului sot, care este nevoit sa se mute in alt oras, motiv pentru care trebuie sa isi mute si data casatoriei din iunie in ianuarie, adica in mai putin de trei saptamani.

Pe 21 decembrie, de la 20:00, venim "In apararea lui Mos Craciun/ Case for Christmas".

Tot miercuri, de la 22:00, telespectatorii vor urmari pe Happy Channel filmul "Nunta de Craciun/ Snow Bride". Greta Kaine este mereu intr-o goana dupa povesti in exclusivitate ca reporter de divertisment, pana cand intalneste cea mai importanta stire pe care nu o poate difuza.

De la 22:00, Happy Channel difuzeaza filmul "Globul de zapada/ A Snow Globe Christmas". Privind intr-un glob de cristal, o tanara se trezeste transportata in lumea pe care tocmai o admirase, iar de aici incep mai multe peripetii. Vineri, 23 decembrie, un "Miracol de Craciun/ Christmas Miracle" se intampla pe Happy Channel, de la ora 20:00.

Iar de la ora 22:00... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro