Mara Mares, despre gafa cu decreteii: Am vrut sa comunicam fresh si catchy pentru generatia tanara. Cu Dancila, regret ca mi-am dorit o femeie premier

Mara Mares, despre gafa cu decreteii: Am vrut sa comunicam fresh si catchy pentru generatia tanara. Cu Dancila, regret ca mi-am dorit o femeie premier

Vreau sa lamurim de la bun inceput ca noi, TNL, si eu, prin pozitia de presedinte, ne-am asumat si ne-am prezentat scuze cu privire la eroarea de comunicare. Citeste de pe foaie in fiecare sedinta de Guvern, sa nu poata sa tina un discurs bun, oamenii nu fac diferenta intre Dancila de la PSD sau altele din alt partid. A fost dat deja un vot de sustinere ca vom depune o motiune de cenzura pentru suspendarea si desfiintarea Pilonului 2 de pensii. Matematic vorbind este foarte geru sa treaca, dar sper ca vptul sa fie unul strans si sper ca si colegii mei de la PSD si ALDE sa inteleaga ca nu ii face deloc bine Romaniei.

acum 29 luni (24 May 2018)

Reporter Adevarul: Unul dintre scandalurile care a starnit revolta in PNL. De ce credeti ca generatia decreteilor nu e funny?

Vreau sa lamurim de la bun inceput ca noi, TNL, si eu, prin pozitia de presedinte, ne-am asumat si ne-am prezentat scuze cu privire la eroarea de comunicare.

Erori de comunicare a invocat si PSD.

Erorile PSD-ului ar fi bine sa fie doar de comunicare. Au avut un anumit grad de eroare pe care noi nu l-am identificat la momentul acela. Ideea campaniei este una de implicare care atrage atentia asupra faptului ca tinerii din romania nu doar pleaca, dar nu vor sa se implice in viata publica. Este generatia noastra cea care a lipsit la ultimele alegeri si prin aceasta lipsa a condus la momentul in care Romania este condusa de Viorica Dancila. Stiam de mesaj, dar repet nu am observat spectrul larg.

Ce reactie ati avut din partea colegilor de generatie? Acest atac, asupra mea si asupra colegilor mei, nu spun ca n-a fost unul justificat, motivul exista. Eu, ca femeie, mi-am dorit mereu ziua in care sa vad Romania condusa de o femeie premier. Citeste de pe foaie in fiecare sedinta de Guvern, sa nu poata sa tina un discurs bun, oamenii nu fac diferenta intre Dancila de la PSD sau altele din alt partid.

Si doamna Saftoiu, si doamna Boagiu sunt colegele mele de partid si nu vreau sa fiu critica la adresa lor asa cum au fost dansele la adresa mea.

De ce ati indemnat la nesupunere civica? Incerc sa fiu mereu sincera si autentica in exprimare asa cum sunt la 26 de ani.

Tinerii vad politica ca acel loc intunecat in care cea mai mare parte a populatiei e trecuta de o anumita varsta si nu refuza sa mai plece de acolo. Daca vezi ca tara e condusa de Viorica Dancila, tu ca tanar, iti doresti sa te mai implici?

Ati reusit sa aduceti mai multi tineri in partid de cand ati preluat sef... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro