Manualul medieval de sex care a concurat Kama Sutra. Sfaturi pentru barbatii care-si doreau reusite in viata intima

Manualul medieval de sex care a concurat Kama Sutra. Sfaturi pentru barbatii care-si doreau reusite in viata intima

Cartea "Gradinile parfumate ale placerilor senzuale" a fost scrisa intre anii 1410 - si 1434 de un intelept arab, Muhammad al-Nafzawi, iar in secolul al XIX-lea a fost tradusa si reeditata in limbile franceza si engleza si publicata in editii limitate. "Parul ei va fi negru, fruntea ei va fi larga, va avea sprancene de negru etipoian, ochi negri mari, cu albul foarte limpede, obrajii de un oval perfect, un nas elegant si o gura gratiasa cu buzele si limba de in culoarea vermillionului. Femeia trebuia sa aiba coapse si fese tare, solduri mari si pline, o talie de forma fina, maini si picioare de o eleganta izbitoare, bratele si umerii bine dezvoltate.

acum 55 luni (22 Feb 2017)

Cartea "Gradinile parfumate ale placerilor senzuale" a fost scrisa intre anii 1410 - si 1434 de un intelept arab, Muhammad al-Nafzawi, iar in secolul al XIX-lea a fost tradusa si reeditata in limbile franceza si engleza si publicata in editii limitate. O multime de sfaturi despre relatiile intime si descrieri ale acestora au fost oferite de autorul manualului medieval, care insa a omis sa vorbeasca in cartea sa de practicile considerate perverse. "Sarutul pe gura, pe cei doi obraji, pe gat, precum si suptul buzelor proaspete, sunt daruri ale lui Dumnezeu, destinate sa provoace erectie la un moment favorabil. De asemenea, Dumnezeu a fost cel care a impodobit pieptul femeii cu sani era, si a dat culori stralucitoare obrajilor ei. El a inzestrat-o, de asemenea, pe femeie cu ochi care inspira dragoste si cu gene lucioase ca lamele. Iar intre acestea din urma Dumnezeu a pus pe arena de lupta: Se numeste vulva si seamana cu capul unui leu. "Utilizarea lor, atat de catre barbati, cat si de catre femei, excita actul sexual. Femeia inhaleaza parfumul barbatului si cade intr-o stare ca de lesin.

Femeia ideala

Pentru ca o femeie poate fi "savurata" de barbati, afirma autorul manualului erotic, ea trebuie sa aiba o talie perfecta, sa fie rotofeie si pofticioasa. "Parul ei va fi negru, fruntea ei va fi larga, va avea sprancene de negru etipoian, ochi negri mari, cu albul foarte limpede, obrajii de un oval perfect, un nas elegant si o gura gratiasa cu buzele si limba de in culoarea vermillionului. Respiratia ei va fi de un miros placut, va avea un gat lung, puternic, un bustul si o burta mari. Sanii ei trebuie sa fie fermi si bine dezvoltati si marcati. Partea inferioara a abdomenului trebuie sa fie mare, vulva proeminenta, ingusta, moale la atingere, sa emita o caldura puternica si fara un miros urat", informa autorul arab. Femeia trebuia sa aiba coapse si fese tare, solduri mari si pline, o talie de forma fina, maini si picioare de o e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro