Manipularea scandaloasa promovata pe Facebook de un medic roman care traieste in Finlanda. "Ii invata pe copii despre sexul cu emigranti"

Manipularea scandaloasa promovata pe Facebook de un medic roman care traieste in Finlanda.

In imaginea in care medicul spune ca e vorba de sex cu imigranti ca singura varianta prin care o femeie poate ramane insarcinata, de fapt autorii subliniaza ca doar prin actul sexual precum cel din imagine femeia poate ramane insarcinata daca nu foloseste prezervativ. Aceasta sustine ca manualele scolare din Finlanda chiar contin astfel de poze explicite si ca brosura ar fi putut prelua imagini chiar de la aceasta sursa: "Sunt medic, de peste 20 de ani.

acum 24 luni (30 May 2018)

O postare pe Facebook a Cameliei Smicala, medic roman originar din judetul Neamt care traieste in Finlanda, despre educatia sexuala in aceasta tara, i-a contrariat pe utilizatorii retelei de socializare. Aflata intr-un conflict deschis cu statul finlandez in custodia caruia se afla cei doi copii minori (Maria si Mihai), Camelia Smicala a lansat o ipoteza socanta: in clasele primare din Finlanda, copiii sunt invatati despre sexul cu imigranti. In sprijinul acestei afirmatii, romanca a distribuit o fotografie in care se vad doua cupluri facand sex (unul heterosexual, celalalt homosexual) sistinand ca este vorba de un material didactic adresat elevilor din scolile din Finlanda. Propaganda pe care o fac in Romania are ca scop ca si copiii vostri sa invete asta. Ii invata despre sexul cu emigranti (vezi poza!) si subtil le imprima ca e singurul fel de de sex in urma caruia poti ramane insarcinata. In clasa a 5-a au teza la gustul si culorile prezervativelor (...)", sustine Camelia Smicala, prezentand urmatoarea fotografie: Mai mult decat atat, medicul roman este vehement cu ceea ce inseamna sistemul educational din Finlanda, proiectand o imagine sumbra asupra tinerilor si societatii in ansamblu din aceasta tara: "In plus, tinerii finlandezi isi incep viata sexuala pe la 12 ani, se imbata si iau droguri. Foarte multi la 20 de ani sunt someri sau pensionati de boala (depresie).

Mesajul nu se mai regaseste in cronologia paginii sale de Facebook, insa a fost distribuit masiv in ultimele zile. Mesajul lansat de Camelia Smicala in spatiul virtual a fost demontat de jurnalista Diana Oncioiu, care arata ca, in fapt, imaginile provin dintr-o brosura editata de o fundatie care lupta pentru prevenirea HIV.

"...doamna arata niste pagini dintr-o brosura spunand ca asta invata copiii din clasele 1-6 in Finlanda, cum sa faca sex cu imigranti. Hivpoint este o fundatie care lupta pentru prevenirea HIV si pentru sustinerea celor care au HIV. Drept urmare, pe site-ul l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro