Manipularea maselor si jocurile murdare din politica

Manipularea maselor si jocurile murdare din politica

Adica oferta de livrare, contra unor costuri deloc foarte piperate, a unei asistente complete pentru orice tip de eveniment public: de la nunti si botezuri sau inmormantari cu "staif" la public entuziast (care sa aplaude sau, dimpotriva, sa huiduie conform scenariului) la evenimente sociale tip lansari de carti sau de filme, parade de moda si, evident, la spectacolele cele mai de lux care sunt manifestatiile politice. Dupa asta, insa, trecem la zona a doua, cea mai serioasa si cu implicatii pe care va las sa vi le inchipuiti singuri: organizarea de adunari publice si manifestatii - de sustinere sau de protest - in favoarea unui politician, a unui grup politic sau a unui grup mai mult sau mai putin spontan de initiativa cetateneasca. Am obtinut rezultate in orice domeniu, de la incheierea discriminarii institutionale intr-o institutie religioasa pana la plata unor sume si compensatii pentru sute de proprietari de locuinte care au cumparat loturi de pamant cu probleme de la o companie imobiliara, asta cu mult inainte ca altii sa fie despagubiti.

acum 24 luni (20 Aug 2017)

>

Este vorba despre companiile specializate intr-un serviciu comercial simbolizat perfect de numele uneia dintre ele: "Crowds on demand" (Multimi la cerere). Adica oferta de livrare, contra unor costuri deloc foarte piperate, a unei asistente complete pentru orice tip de eveniment public: de la nunti si botezuri sau inmormantari cu "staif" la public entuziast (care sa aplaude sau, dimpotriva, sa huiduie conform scenariului) la evenimente sociale tip lansari de carti sau de filme, parade de moda si, evident, la spectacolele cele mai de lux care sunt manifestatiile politice. Compania ofera clientilor marsuri de protest, demonstratii, , evenimente paparazzi si alte cascadorii de tip Public Relations. Puteti sa veniti cu un plan specific de actiune si noi il punem in aplicare SAU veniti dvs. Am organizat campanii care au inclus sute de oameni si au fost operationale in doar cateva zile".

Primul nivel este si cel mai simplu, usor de imaginat intr-o societate din ce in ce mai obsedata de "expunerea publica" ca semn al succesului. Nu va obositi sa cautati in alta parte.Suntem experti in sarbatorirea celui mai bun agent de vanzari al companiei dvs, al celui mai bun client al companiei sau al unui membru al familiei, printr-un eveniment memorabil si vesel! Da, ne va face placere sa va urmarim cu blituri si cu grupuri de fani in cazul ca doriti sa aratati ca un adevarat star".

Dupa asta, insa, trecem la zona a doua, cea mai serioasa si cu implicatii pe care va las sa vi le inchipuiti singuri: organizarea de adunari publice si manifestatii - de sustinere sau de protest - in favoarea unui politician, a unui grup politic sau a unui grup mai mult sau mai putin spontan de initiativa cetateneasca. Nivel II: oferta "proteste si mitinguri"

"Fie ca organizatia dvs face lobby pentru a promova o initiativa in domeniul sanatatii, financiar sau oricare alt tip de initiativa sociala, putem organiza manifestatii si atrage atentia presei asupra ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro