Manelistul Dani Mocanu a scapat din nou de arest, dupa ce procurorii DIICOT au facut recurs la decizia initiala de control judiciar

Manelistul Dani Mocanu a scapat din nou de arest, dupa ce procurorii DIICOT au facut recurs la decizia initiala de control judiciar

La 27 septembrie Tribunalul Dambovita a respins propunere anchetatorilor de emitere a unui mandat de arestare pe numele manelistului si ale altor presupusi complici, iar judecatorii Curtii de Apel Ploiesti au mentinut, miercuri, aceasta decizie. Dani Mocanu, cantaret de manele implicat intr-un dosar instrumentat de DIICOT, a fost retinut pe 26 septembrie si este implicat, alaturi de alte sapte persoane, intr-un dosar de trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani.

acum 62 luni (5 Oct 2017)

La 27 septembrie Tribunalul Dambovita a respins propunere anchetatorilor de emitere a unui mandat de arestare pe numele manelistului si ale altor presupusi complici, iar judecatorii Curtii de Apel Ploiesti au mentinut, miercuri, aceasta decizie. Manelistul si fratele sau sunt azuzati ca alaturi de mai multe persoane au trimis tinere din Romania in Irlanda sa se prostitueze.

Manelistul Dani Mocanu, implicat intr-un dosar instrumentat de DIICOT, a "prezis" intr-un videoclip ca o sa fie retinut, chiar cu o zi inainte sa i se intample.

Dani Mocanu, cantaret de manele implicat intr-un dosar instrumentat de DIICOT, a fost retinut pe 26 septembrie si este implicat, alaturi de alte sapte persoane, intr-un dosar de trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani. Dupa o noapte in arest, magistratii de la Tribunalul Dambovita au considerat ca Dani Mocanu nu reprezinta un pericol public, asa ca l-au eliberat sub control judiciar. Autoritatile judiciare din Romania au anuntat desfasurarea unei anchete de anvergura, in colaborare cu omologi din Marea Britanie, pentru destructurarea acestei retele de trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani.

In urma perchezitiilor de marti au fost indisponibilizati 39.850 de lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile si 5 autoturisme, utilizate de banuiti. din Dambovita, in cooperare cu autoritatile din Marea Britanie, au efectuat, in cadrul echipei internationale comune de ancheta (JIT), actiuni comune in vederea destructurarii unei retele de criminalitate organizata specializata in trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani.

In urma a 13 perchezitii desfasurate in aceasta dimineata, au fost indisponibilizati 39.850 de lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile si 5 autoturisme, utilizate de banuiti.

La data de 26 septembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Dambovita, sub coordonarea D.I.I.C.O.T - Biroul Ter... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro