"Mancatorul de femei" nu va sta nicio zi dupa gratii

Alte stiri din Suceava: FOTO VIDEO Castelele bantuite din Romania: legende desprinse din filme de groaza cu domnite inselate si fantome razbunatare FOTO Mici si bere la Cetatea de Scaun a Sucevei in a doua zi de Paste FOTO VIDEO Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Suceava, cu masina, de prefectul judetului si presedintele CJ IPS Pimen ataca educatia pentru sanatate din programa scolara, in Pastorala de Paste: "Promoveaza si incurajeaza pacatul desfranarii" Fotografia care a revoltat internetul: saci de gunoi aruncati in raul Moldova de angajatii unei firme din Campulung Moldovenesc

acum 63 luni (17 Apr 2015)

Curtea de Apel Suceava a respins, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Vasile Lavric impotriva sentintei penale din data de 17 decembrie 2014 pronuntata de Tribunalul Suceava. Magistratii suceveni au admis apelul declarat de Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava si au dispus condamnarea lui Vasile Lavric la trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de incercare de cinci ani, pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor.

In data de 5 iunie 2014, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava a decis trimiterea in judecata a inculpatului Vasile Lavric, radauteanul suspectat ca a determinat intr-un fel sau altul disparitia a trei surori, din care una i-a fost sotie, acum mai bine de un deceniu. Lavric a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor, victima fiind sotia lui de la acea vreme, Nicoleta Lavric, una dintre cele trei femei disparute, toate surori si fiice ale Corneliei Iordache.

Procurorii de la Parchetul General au reusit sa finalizeze rechizitoriul si sa il trimita in judecata pe Vasile Lavric pentru tentativa de omor, in urma unei agresiuni din anul 2000, cu cinci ani inainte de disparitia Nicoletei Lavric, fosta Iordache. Doar Cornelia Iordache, batrana familiei mai circula prin Radauti iar Vasile Lavric, alaturi de concubina de acum, Aurica Botnarescu, o acuza pe aceasta ca le-a convins pe fete sa se ascunda, sa plece in strainatate, sa se dea singure disparute, pentru a-i face lui Lavric deranj. Au gasit niste ciolane care insa, in urma expertizei medico - legale s-au dovedit a fi de porc, vita sau chiar de vanat, radauteanul fiind la un pas de a se alege cu un alt dosar penal, pentru braconaj.

Alte stiri din Suceava:

FOTO VIDEO Castelele bantuite din Romania: legende desprinse din filme de groaza cu domnite inselate ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro