Mancare otravita imprastiata langa o scoala din Bucuresti fiindca un caine s-a urcat cu labele pe un copil. Autorul: "Am pregatit un asortiment bogat"

Mancare otravita imprastiata langa o scoala din Bucuresti fiindca un caine s-a urcat cu labele pe un copil. Autorul:

Mai multi bucuresteni s-au sesizat dupa ce in Sectorul 6, in zona Aleea Cetatuia, au aparut afise prin care se anunta intentia de a otravi animale de companie, iar pe jos sunt bucati de carne. (FOTO Facebook Andreea Sinona) Sesizarea a fost preluata de sute de persoane, iar zeci de oameni s-au aratat revoltati de mesajul afiselor lipite in zona.

acum 11 luni (12 Jan 2018)

Mai multi bucuresteni s-au sesizat dupa ce in Sectorul 6, in zona Aleea Cetatuia, au aparut afise prin care se anunta intentia de a otravi animale de companie, iar pe jos sunt bucati de carne.

"Suntem o echipa formata din cateva familii, care au pregatit un asortiment bogat de manare otravita pentru cainii vostri. Bucatele pregatite cu un amestec atractiv de otravuri de soareci, gandaci, asortiment destul de bogat pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre. Bucatele vor fi gasite de cainii vostri in jurul scolii si gradinitei, pe aleile din intreaga zona", se arata in anuntul lipit in apropiere de Scoala nr. In zona, potrivit imaginilor postate pe reteaua de socializare sunt aruncate numeroase bucati de carne.

"Am fost la fata locului cu Politia Locala, pe camerele de luat vederi se observa cum vine aseara bipedul si pune afisele, din pacate nu i se vede fata. Am luat totusi o foaie pusa de el pentru a merge la Politie sa depundem plangere alaturi de proba pentru amenintare, sa poata preleva amprente de pe foile A4. In caz ca nu exista otrava ramane in continuare fapta de si mergem pana la capat", a postat proprietarul unui caine din zona. (FOTO Facebook Andreea Sinona) Sesizarea a fost preluata de sute de persoane, iar zeci de oameni s-au aratat revoltati de mesajul afiselor lipite in zona. Niste idioti cretinoizi, nu am caine, dar am 2 copii si nu am fost niciodata deranjata de cateii care s-au apropiat de noi", a comentat Luciana Anghel, in timp ce Ade Alexandra a scris: "Sper sa se faca ceva in privinta asta! Ca sa fie treaba treaba, au aruncat mancare otravita si in locurile de joaca pentru copii. Alte zeci de persoane au comentat pe paginile celor care au preluat informatia postata de Andreea Sinona. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro