Mamica bolnava de cancer, din Buzau, alaturi de care s-a mobilizat o tara intreaga, a pierdut lupta cu boala

Mamica bolnava de cancer, din Buzau, alaturi de care s-a mobilizat o tara intreaga, a pierdut lupta cu boala

Ne trec o mie de ganduri, o mie de intrebari, de ce ea, de ce acum, de ce nu s-a facut o minune pentru ea, de ce??? La scurt timp, medicii i-au depistat Danielei si tromboze axiale, mai multe cheaguri de sange pe artera plamanului, motiv pentru care doctorii din Romania nu i-au mai dat nicio sansa la viata.

acum 87 luni (7 Sep 2015)

"Cu durere in suflet va anunt ca Daniela nu mai este printre noi. Ne trec o mie de ganduri, o mie de intrebari, de ce ea, de ce acum, de ce nu s-a facut o minune pentru ea, de ce??? A ramas un copil de doar 3 anisori fara mamica lui, a ramas o familie in durere. Nu imi gasesc cuvintele, nu stiu ce pot sa mai spun, credeam in ea, credeam in Dumnezeu ca va face o minune si o va lasa pe acest pamant! Dumnezeu sa o ierte!", este cel mai recent mesaj postat pe contul Danielei, intitulat "O noua sansa la viata pt Daniela". Daniela a fost depistata si operata de cancer de col uterin, in urma cu circa un an. Dupa interventie, a facut chimioterapie, insa dupa 4 luni boala a recidivat si i-a afectat rinichii, motiv pentru care i-a fost montata o nefrostoma intr-unul dintre rinichi pentru a putea urina. La scurt timp, medicii i-au depistat Danielei si tromboze axiale, mai multe cheaguri de sange pe artera plamanului, motiv pentru care doctorii din Romania nu i-au mai dat nicio sansa la viata.

A avut sansa de a merge la o clinica din Turcia, unde a stat internata luni de zile. Din pacate, nici tratamentul oferit de medicii turci nu au mai putut-o salva pe Daniela, care s-a stins din viata, azi-noapte, in casa parintilor ei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro