Mama tanarului mort la Londra intr-un groaznic accident rutier a donat organele fiului si a salvat cinci vieti: "As fi dat inima din mine sa-l fac sa traiasca!"

Mama tanarului mort la Londra intr-un groaznic accident rutier a donat organele fiului si a salvat cinci vieti:

Tatal lui Claudiu spune ca a avut nevoie de medicamente pentru a putea suporta vestea FOTO: Alina Mitran Eu insa nu l-am mai vazut, decat pe Internet, de cand a plecat. Fotografia de la majorat, ultima facuta acasa, inainte de plecarea in Anglia Despre cumplitul accident au auzit mai intai de la politie, cand un politist le-a batut la poarta si le-a spus ca au fost ranite cinci persoane, cel mai grav, li s-a spus atunci, un tanar de 25 de ani.

acum 72 luni (8 Mar 2017)

Pe 26 februarie, cinci romani au fost accidentati, trei dintre ei grav, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina in lucratorii unei spalatorii dintr-un cartier londonez.

Familia baiatului si-a dat in schimb acordul pentru a-i fi prelevate organele, cinci persoane fiind astfel salvate, iar mamei i-a mai fost ostoita durerea ca nu-si va mai vedea fiul niciodata. Prietenii din Anglia au facut, la randul lor, o pagina de Facebook, pentru a strange fondurile necesare repatrierii trupului baiatului.

Tanarul a plecat din Romania in urma cu 10 ani, iar de atunci n-a mai venit nici macar in vizita. "Acum, de ceva ani, vorbeam, lucrurile erau in regula, a mai crescut, era altceva.

Tatal lui Claudiu spune ca a avut nevoie de medicamente pentru a putea suporta vestea FOTO: Alina Mitran

Eu insa nu l-am mai vazut, decat pe Internet, de cand a plecat. Cand am auzit ce-a patit, sa cad din picioare, eu sunt si bolnav cu inima, de-asta am si trimis-o pe sotie in Anglia, pentru ca trebuia sa dea semnaturi pe acolo", a declarat tatal, Gheorghe Girdoc.

"Din cate am inteles, negrul care a intrat in ei era drogat si rasist"

Intreaga comunitate din Valea Mare intreaba, acum, cand va ajunge trupul baiatului acasa. "Ce sa mai spun, ce sa mai fac, astept si eu si baiatul (Claudiu mai avea un frate, cu 4 ani mai mic). Ne-au spus ca marti sau miercuri va ajunge, pana in Bucuresti, a platit patronul lui de acolo, iar de acolo vom vedea ce facem", spune barbatul, in timp ce fratele victimei isi gaseste cu greu cuvintele.

"Ce-ar mai fi de spus, era fratele meu, va dati seama cam ce simt acum. Bineinteles ca-mi amintesc de copilarie, de anii petrecuti impreuna, chiar daca nu ne-am mai intalnit de cand a plecat. A plecat sa-si faca acolo o viata mai buna, nu vedeti cat de greu iti gasesti aici de lucru!", a spus baiatul.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro