Mama tanarului de 18 ani, disparut in Fagaras: "Fiul meu mi-a comunicat asupra conditiilor meteo dure, fara sa se "

Mama tanarului de 18 ani, disparut in Fagaras:

Ieseanca a postat, luni seara, pe pagina sa de socilizare, urmatorul mesaj: "De miercuri 4.04.2018, Octavian, sotul meu si T. In cursul dupa-amiezii de marti, 10 aprilie, salvamontistii plecati cu un elicopter MAI in cautarea celor trei au anuntat ca au identificat doua trupuri in zona greu accesibile de pe creasta Muntilor Fagaras.

acum 59 luni (10 Apr 2018)

Ieseanca a postat, luni seara, pe pagina sa de socilizare, urmatorul mesaj: "De miercuri 4.04.2018, Octavian, sotul meu si T. Ca sa nu apara speculatii de niciun fel, am optat sa va transmit informatiile oficiale de care dispun.

Femeia a mentionat ca au inceput de duminica operatiunile de cautate, deoarece "joi nu a fost aparat disponibil. Vineri si sambata nu au fost conditii de zbor.

Aceasta a luat legatua cu fiul ei pe 1 aprilie, precizand ca "in toate declaratiile catre autoritati am semnalat ca fiul meu, in conversatia din 1.04.2018, 12.34h, mi-a comunicat asupra conditiilor meteo dure, fara sa se ".

In cursul zilei de marti, femeia a transmis ca familia sa doreste discretie asupra datelor prezentate in mass-media. Comunicarea este corecta cu autoritatile si consider ca acestea sunt singurele abilitate sa informeze obiectiv.

Vestea ca cei trei nu sunt de gasit a fost data inca de miercuri, 4 aprilie, masina lor fiind gasita abandonata in curtea unui schit din localitatea brasoveana Breaza. I-au anuntat pe calugari ca pleaca pe un traseu spre zona Punct Rosu - Urlea din masivul Fagaras, cel mai probabil punctul final al traseului fiind varful Moldoveanu.

Ultimele vesti din partea celor trei au venit din refugiul Mosuleasa, situat in muntii Fagaras, la o altitudine de 2.000 de metri.

In cursul dupa-amiezii de marti, 10 aprilie, salvamontistii plecati cu un elicopter MAI in cautarea celor trei au anuntat ca au identificat doua trupuri in zona greu accesibile de pe creasta Muntilor Fagaras. Salvatorii nu au reusit sa coboare pe franghii din elicopter si nu pot confirma ca ar fi vorba despre persoanele date disparute. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro