Mama politistului Bogdan Gigina: "Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit pe o sosea plina de apa intr-o balta de sange"

Carmen Gigina, mama politistului care a murit in timp ce se afla in coloana oficiala care il insotea pe Gabriel Oprea, a scris pe Facebook ca fiul ei "se afla acolo la ordin, nu era la plimbare".

acum 38 luni (7 Oct 2017)

Carmen Gigina, mama politistului care a murit in timp ce se afla in coloana oficiala care il insotea pe Gabriel Oprea, a scris pe Facebook ca fiul ei "se afla acolo la ordin, nu era la plimbare". Fostul ministru de Interne s-a declarat nevinovat la iesirea de la DNA.

"Sint nevinovat, repeta domnul Gabriel Oprea pentru a nu stiu cita oara in decursul celor doi ani de cind copilul meu nu mai calca pamintul. Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit pe o sosea plina de apa intr-o balta de singe, dupa 12 ore de program; Casca nu era functionala, era in ora 12 de program, solicitarea verbala a lui de a se retrage din dispozitiv nu a fost acceptata, iar de "coloana oficiala" nu poate fi vorba. Asa este: gropile nu au fost semnalizate...dar copilul meu se afla acolo la ORDIN, nu era plecat la plimbare!", a scris Carmen Gigina pe pagina sa de socializare. Oprea a declarat, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca a spus adevarul in fata anchetatorilor si ca se considera nevinovat, potrivit Mediafax.

Conform DNA, la momentul producerii accidentului, victima Gigina Bogdan-Cosmin facea parte dintr-un dispozitiv de insotire al ministrului Oprea Gabriel. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro