Mama Madalinei Manole a fost inmormantata. Ion Manole a plans pe crucea fiicei sale: "Taticule, ai luat-o pe mama la tine"

Mama Madalinei Manole a fost inmormantata. Ion Manole a plans pe crucea fiicei sale:

Ion Manole, tatal Madalinei, a venit la capela inca de la primele ore ale diminetii, in ciuda afectiunilor grave de sanatate si a insotit cortegiul funerar pana la cimitirul Bolovani.

acum 87 luni (7 Mar 2017)

Ion Manole, tatal Madalinei, a venit la capela inca de la primele ore ale diminetii, in ciuda afectiunilor grave de sanatate si a insotit cortegiul funerar pana la cimitirul Bolovani. Si-a stapanit lacrimile pana in momentul in care cortegiul funerar a ajuns in dreptul cavoului Madalinei, unde Ion Manole a tinut sa aprinda o lumanare si sa tina un scurt moment de reculegere. " au fost cuvintele spuse de Ion Manole la crucea fiicei sale. Acesta a tinut sa adauge ca, in ciuda starii de sanatate si a necazului care s-a abaut peste el, va continua sa lupte pentru a afla adevarul in legatura cu moartea Madalinei.

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, impietrit de durere la priveghiul sotiei sale

Eugenia Manole a fost inmormantata in racla familiei, tot in cimitirul Bolovani, dar nu langa fiica sa, asa cum si-ar fi dorit. Femeia a murit cu o mare durere in suflet, spuneau rudele prezente la inmormantare, si anume ca nu a mai apucat sa-si stranga nepotul, fiul Madalinei, in brate.

Mama Madalinei Manole s-a stins din viata sambata, la Spitalul Municipal Schuller din Ploiesti, in bratele fiului sau, Marian. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro