"Mama" imperiului Aldis, recunoscuta pentru marinimia sa: "A darui inseamna a primi, indiferent ca ai mult sau putin"

Pe lista proprietatilor detinute de familia Naghi se afla o pensiune agroturistica cu 30 de camere, o investitie de aproximativ opt milioane de euro. Aldis Calarasi se afla printre marii jucatori de pe piata procesatorilor de carne din Romania, cu afaceri de 97,6 milioane euro in 2010, procesand 15.000 de tone de carne/an. Aldis pregateste un carnat de 60 de kilometri si 45 de tone Cum a petrecut miliardarul George Naghi fatidica zi de 7 august 2011.

acum 99 luni (2 Mar 2015)

Trecuta printr-o tragedie cumplita in urma cu aproape 4 ani cand sotul sau, George Naghi, fondatorul imperiului Aldis a sfarsit fulgerator intr-un accident nautic pe bratul Borcea, Alina(57 de ani) a gasit puterea sa se reinventeze.

Conduce cu mana de fier una dintre cele mai mari fabrici de mezeluri din tara, cu aproximativ o mie de angajati si sare in ajutorul oamenilor atunci cand sunt la ananghie.

Ajutoare la fiecare sarbatoare

Societatea pe care o conduce se implica in tot felul de campanii umanitare, iar de sarbatori cosurile cu produse Aldis ajung in toate colturile tarii. La gala culturala a anului 2014, au fost oferite premiile "George Naghi", in valoare de 500 si 1.500 de lei. De asemenea, de Craciun si de Paste a oferit excursii la Ierusalim, in cadrul mai multor emisiuni TV, precum si cate o saptamana de vacanta pe litoralul bulgaresc. "La un post de televiziune a oferit 10 premii pe saptamana constand in ladite cu produse Aldis si cate 500 de lei, totul in memoria lui George Naghi, nu cu intentie publicitara", spune Sorin Danciu. In numele lui George Naghi va asigur ca veti gasi, in continuare la noi, ca si pana acum, tot sprijinul solicitat atat pentru miile de cazuri sociale, cat si pentru proiectele comunitatii, actiunile culturale, toate cele in care Dadi, asa va ramane George in sufletul meu, s-a implicat, proiecte pe care le-a sprijinit din tot sufletul sau", sune Alina Naghi.

Imperiul cladit acum 23 de ani

Bazele imperiului Aldis au fost puse in anul 1991 de catre raposatul George Naghi, fost lucrator in alimentatie publica. Pe lista proprietatilor detinute de familia Naghi se afla o pensiune agroturistica cu 30 de camere, o investitie de aproximativ opt milioane de euro. Firma Aldis, fondata dupa Revolutie, la care in prezent sunt angajati o mie de oameni, reprezinta o investitie de circa 70 de milioane de euro. Aldis Calarasi se afla... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro