Mama fostei iubite a lui Jim Carrey dezvaluie o alta fata a actorului: "Sa-i fie rusine pentru ce i-a facut fetei mele"

Mama fostei iubite a lui Jim Carrey dezvaluie o alta fata a actorului:

Cathriona White, un make-up artist irlandez, a fost gasita moarta in septembrie anul trecut, iar medicii legisti au concluzionat ca tanara in varsta de 30 de ani s-a sinucis luand un cocktail fatal de medicamente. Si ar mai trebui sa-i fie rusine si pentru felul in care si-a folosit avocatii lui de la Hollywood ca sa-l faca sa taca pe Mark, ginerele meu, sperand ca o sa scape basma curata si nu o sa-l traga nimeni la raspundere pentru ce a facut", a declarat Sweetman pentru Entertainment Tonight. Singer a mai mentionat ca fosta iubita a clientului sau nu avea o relatie buna cu mama ei si se plangea deseori din acest punct de vedere: "Atunci cand a implinit 30 de ani, cu doar cateva zile inainte sa se sinucida, Cathriona White a avut o cadere nervoasa in urma unui mesaj primit de la mama ei pe Facebook care a avut un efect atat de devastator pentru tanara, incat aceasta a decis sa-si stearga contul, refuzand orice contact cu mama ei. Scrisoarea Cathrionei White Mai mult, Sweetman a depus in instanta si un schimb de mesaje dintre Cathriona White si Jim Carrey, in care actorul o roaga in mod repetat sa semneze un anume document, despre care se crede ca ar fi cel prin care tanara este obligata sa nu spuna nimanui despre bolile cu transmitere sexuala.

acum 69 luni (13 Oct 2016)

Cathriona White, un make-up artist irlandez, a fost gasita moarta in septembrie anul trecut, iar medicii legisti au concluzionat ca tanara in varsta de 30 de ani s-a sinucis luand un cocktail fatal de medicamente. Cathriona White si Jim Carrey si-au inceput relatia in 2012 si au trecut prin mai multe impacari si despartiri, punand din nou punct legaturii cu doar o saptamana inainte de moartea ei.

Luna trecuta, Mark Burton, un cameraman din Oregan cu care tanara se casatorise dintr-o formalitate in 2011, a intentat un proces impotriva actorului, acuzandu-l ca s-a folosit de "bogatie si celebritate" pentru a obtine in mod ilegal medicamentele folosite de tanara pentru a se sinucide.

Avocatul lui Carrey, Marty Singer, a negat vehement aceste acuzatii, precizand ca sunt "scandaloase" si reprezinta "afirmatii disperate facute de un

dintr-o casatorie simulata", si a subliniat ca in niciun caz clientul lui nu va oferi bani pentru a incheia procesul. La randul lui, actorul a anuntat ca nu va tolera aceasta incercare lipsita de suflet de exploatare a lui si a femeii pe care a iubit-o: "Asa onoreaza un sot memoria sotiei?

Cathriona White, "umilita, exploatata si amenintata" de Jim Carrey

La inceputul acestei saptamani, mama tinerei, Brigid Sweetman, a inaintat un proces la Curtea Superioara din Los Angeles, sustinand ca starul a avut un rol decisiv in moartea fiicei sale.

Acuzatiile lui Sweetman vin in intampinarea unor declaratii mai vechi de-ale lui Burton, care pretinde ca White a contractat trei boli cu transmitere sexuala de la Carrey si anume herpes de tip I si II si gonoree. Documentele judiciare sustin ca atunci cand White i-a cerut explicatii actorului in legatura cu bolile de care el suferea, comediantul a intrerupt imediat legatura cu aceasta, aratand un dispret total fata de starea ei emotionala.

"Pentru a inrautati si mai mult lucr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro