Malformatia genitala rara de care suferea Adolf Hitler: dictatorul ascundea o anomalie care il complexa

Malformatia genitala rara de care suferea Adolf Hitler: dictatorul ascundea o anomalie care il complexa

Profesorul de istorie Peter Fleischmann declara ca a studiat documente medicale care confirma zvonuri mai vechi legate de o anomalie genitala de care ar fi suferit Adolf Hitler: el a avut intr-adevar un singur testicul.

acum 96 luni (19 Dec 2015)

Profesorul de istorie Peter Fleischmann declara ca a studiat documente medicale care confirma zvonuri mai vechi legate de o anomalie genitala de care ar fi suferit Adolf Hitler: el a avut intr-adevar un singur testicul. Hitler suferea din nastere de aceasta malformatie, numita criptorhidie dreapta: testiculul sau drept nu era coborat din abdomen.

Constatarea a fost facuta in urma unui examen medical realizat de medicul Josef Steiner Brin la inchisoarea Landsberg, unde Hitler a fost inchis in anul 1923, in urma esecului Puciului organizat de el, scrie The Independent. In afara de aceasta malformatie, Hitler a fost declarat de medic "sanatos si puternic". Avand in vedere importanta deosebita a acestor documente, ele au fost confiscate imediat de catre autoritatile germane.

Ulterior, raportul medical a fost studiat de cercetatori de la Universitatea Erlangen din Nurnberg. Acest document confirma faptul ca Hitler a avut un singur testicul, insa organul nu a fost pierdut in urma unor rani grave suferite in timpul luptelor de pe Somme din Primul Razboi Mondial, asa cum se sustinea o varianta a acestui zvon, care a circulat mult timp. Ele se formeaza inca din perioada intrauterina si incep sa coboare din cavitatea abdominala inainte de nastere, ajungand astfel in scrot, care este punga de la baza penisului.

Un testicul care nu este coborat nu se va dezvolta normal si exista chiar riscul aparitiei cancerului. De aceea, de multe ori medicul recomanda extirparea acestuia din abdomen, printr-o operatie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro