Maiorul SRI arestat la Arad pentru trafic de droguri era chiar seful de la Antidrog. Complicele sau, un notoriu "dealer" local condamnat in trecut la inchisoare

Maiorul SRI arestat la Arad pentru trafic de droguri era chiar seful de la Antidrog. Complicele sau, un notoriu

S., maior in cadrul Serviciului Roman de Informatii - Serviciul Judetean de Informatii Arad, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si de mare risc, in forma continuata si P.E., pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, in forma continuata. De asemenea, in data de 17.08.2017, orele 19.45 - 20.50, in baza aceleasi rezolutii infractionale, suspectul a vandut droguri de risc (100 grame cannabis) fara drept, cu suma de 400 euro si 200 lei, respectiv a detinut droguri de risc (250 grame de cannabis), fara drept si in scop de comercializare, in imobilul sau situat in municipiul Arad, judetul Arad, fiind surprins cu ocazia realizarii flagrantului si a perchezitiei domiciliare", se arata in comunicatul remis de DIICOT.

acum 41 luni (19 Aug 2017)

Ciprian Sabin Mares a fost trimis in arest preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii judecatoresti luate la Tribunalul Arad in seara zilei de vineri, 18 august.

Procurorii de la Biroul Teritorial Arad al DIICOT l-au retinut vineri pe maiorul SRI si pe un complice, pentru trafic de droguri de risc.

"La data de 18 august 2017, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Arad au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a suspectilor: M. S., maior in cadrul Serviciului Roman de Informatii - Serviciul Judetean de Informatii Arad, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si de mare risc, in forma continuata si P.E., pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, in forma continuata. a vandut in doua randuri droguri de risc (100 grame cannabis), respectiv de mare risc (6 grame cocaina) fara drept, cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro (din care s-au remis 300 euro).

De asemenea, in data de 17.08.2017, orele 19.45 - 20.50, in baza aceleasi rezolutii infractionale, suspectul a vandut droguri de risc (100 grame cannabis) fara drept, cu suma de 400 euro si 200 lei, respectiv a detinut droguri de risc (250 grame de cannabis), fara drept si in scop de comercializare, in imobilul sau situat in municipiul Arad, judetul Arad, fiind surprins cu ocazia realizarii flagrantului si a perchezitiei domiciliare", se arata in comunicatul remis de DIICOT.

Cel de-al doilea suspect arestat preventiv vineri seara pentru 30 de zile este Eduard Palincas (41 de ani), cu antecedente penale, cunoscut ca "dealer" local si regional de droguri. Acesta a fost condamnat in 2002 la opt ani de inchisoare dupa ce a fost prins, alaturi de alti doi barbati, incercand sa vanda un kilogram de marijuana. O institutie publica a fost perchezitionata de catre procurori

De la consum... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro