MAI se leaga de titlul piesei "Pierdut buletin" in ultimul mesaj de informare

MAI se leaga de titlul piesei

Astfel, MAI se leaga de titlul piesei "Pierdut buletin" semnata de Doc, Motzu si Smiley, aparuta in decembrie anul trecut, pentru a raspandi informatii despre documentele necesare pentru obtinerea unei noi carti de identitate, prin urmatorul mesaj: #MAI alaturi de Smiley si de toti cei care si-au pierdut buletinul In luna decembrie, #Smiley ne-a anuntat ca si-a PIERDUT BULETINUL.

acum 81 luni (15 Jan 2016)

Astfel, MAI se leaga de titlul piesei "Pierdut buletin" semnata de Doc, Motzu si Smiley, aparuta in decembrie anul trecut, pentru a raspandi informatii despre documentele necesare pentru obtinerea unei noi carti de identitate, prin urmatorul mesaj: #MAI alaturi de Smiley si de toti cei care si-au pierdut buletinul In luna decembrie, #Smiley ne-a anuntat ca si-a PIERDUT BULETINUL. Avand in vedere ca a trecut o luna si cunoscutul cantaret nu ne-a anuntat ca si-ar fi gasit documentul de identitate, ii informam, pe aceasta cale, pe toti cei care se afla in aceeasi situatie, ca pot gasi lista documentelor necesare obtinerii unui nou act de identitate accesand pagina http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html, Asteptam cu nerabdare lansarea piesei "Am din nou buletin"

Melodia "Pierdut buletin", al carei videoclip a fost lansat la inceputul lunii decembrie anul trecut, este una dintre cele mai populare piese romanesti ale momentului, strangand peste 8 milioane de vizualizari pe YouTube pana in momentul de fata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro