Mai scump ca in Ibiza: 11.000 de euro pe saptamana, cazarea la Navodari

Reprezentantii Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral au anuntat ca au gasit pe sectorul de plaja Navodari II aproximativ 600 de tone de deseuri, ce proveneau de la "dezafectarea defectuoasa a obiectivelor de pe sectorul de plaja". O chestie de beton ce separa plaja de rest si care merge insotita de o promenada de dale de la un cap la celalalt al plajei de la Navodari (ma rog, practic vorbind Navodari-ul este mai sus, aici vorbim de Mamaia Sat, dar popular, ceea ce era mai sus de Hanul Piratilor era denumit Navodari).

acum 74 luni (29 Jul 2016)

Care este primul lucru care va vine in minte cand va ganditi la Navodari?

In 2013, Navodari a fost declarat, prin hotarare de Guvern, statiune balneoclimaterica. Din aceasta postura, localitatea trebuie sa isi distreze oaspetii, asa ca de astazi, Primaria organizeaza un maraton de trei zile, intitulat Zilele Orasului Navodari. Adriana Bahmuteanu va prezenta evenimentul care va aduce pe scena lautari si cantareti de muzica usoara si populara. Ruby, Smiley si Connect-R sunt capetele de afis, dar publicul va avea ocazia sa ii asculte si pe Maria Dragomiroiu, Minodora, Florentina Suciu,

Gheorghe Gheorghiu, Nicu Paleru. Va canta si Vali Vijelie, manelistul care a inregistrat recent un videoclip in Sala Mare a Conservatorului, alaturi de studenti ai institutiei.

Distractia nu tine cont de faptul ca Navodariul a bifat deja un record negativ in acest sezon: a avut cele mai murdare plaje de pe litoral. Reprezentantii Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral au anuntat ca au gasit pe sectorul de plaja Navodari II aproximativ 600 de tone de deseuri, ce proveneau de la "dezafectarea defectuoasa a obiectivelor de pe sectorul de plaja". Operatorul a fost amendat cu 5.000 de lei, iar plaja a fost scoasa la licitatie si predata deja unui nou operator.

Mai mult, nici tarifele la cazare nu tin cont de realitate. In Navodari s-a investit mult, in ultimii ani, de la vile la complexuri turistice all-inclusive. Astfel, pentru saptamana 7 - 14 august, de exemplu, o camera pentru doi adulti si un copil ajunge la incredibila suma de 49.860 lei, deci aproximativ 11.000 de euro.

In ciuda acestui pret, site-urile de specialitate spun ca in perioada respectiva nu mai este nici o camera libera. Inutil sa spunem ca, daca ai 11.000 de euro, poti alege sa petreci o saptamana de vacanta oriunde in lume. In Monaco, in perioada aceasta exista doua oferte de cinci stele, de 31.235 lei, respectiv 90.582 lei. Este practic o alee marginita de un zid. "Pl... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro