"Mai rezist! Deci exist": mesajul transmis de o batranica din Timisoara. "Incearca sa ne cumpere cu 100 de lei. Eu renunt la ei"

In ficare seara, de la ora 19.00, o mana de timisoreni au continuat sa iasa in Piata Operei, pentru a continua protestul fata de Guvernul Grindeanu. La protestul de joi seara si-a facut apritia o doamna in varsta, de conditie buna, care a fost vazuta si la mitingurile mari din zilele trecute.

acum 50 luni (17 Feb 2017)

In ficare seara, de la ora 19.00, o mana de timisoreni au continuat sa iasa in Piata Operei, pentru a continua protestul fata de Guvernul Grindeanu. Au fost seri cu doar 20 de oameni, dar si cu 60. La protestul de joi seara si-a facut apritia o doamna in varsta, de conditie buna, care a fost vazuta si la mitingurile mari din zilele trecute. Fotografiile realizate duminica cu aceasta femeie, care purta la piept o pancarta pe care scrie "Mai rezist! Se numeste Doina Bentintan si are 79 de ani. A lucrat ca profesoara de romana, la Arad. Vreau sa spun ca i-am cunoscut pe timisoreni cu adevarat de abia la aceste evenimente. In ciuda varstei, spune ea, se afla in strada pentru a fi alaturi de generatia tanara. Sunt de-a dreptul speriata de modul in care incearca sa ne minta acest guvern. Mai ales pe noi, pensionarii, incearca sa ne cumpere cu 100 de lei. Ma sperie ca in PSD nu existe mai multe persoane care sa se ridice impotriva domnului Dragnea. Nu vreau sa gresesc, dar am inteles ca domnul Dragnea vrea sa conteste Ordonanta 14.

"Sa stiti ca de vin aici ma simt mai tanara. Am uitat de problemele batranetii. Am probleme cu sanatatea, am un corset medical, de asta stau mai retrasa, razamata de acest loc. Dar totusi ma mai aproprii si de grupul principal. De aici plec intinerita.", a mai adaugat femeia. Surprinzator, fosta profesoara de limba romana nu este cea mai varstnica participanta la mitinguri. In aceasta seara, am intalnit-o in Piata Operei pe Ana Parvu, o doamna de 85 de ani! Ca de fiecare data a iesit cu cainele. Mai merg si la Bucuresti, anul trecut am fost in Grecia. O sa spuneti ca glumesc, dar si acum lucrez, mai vand una alta. Am fost si zilele trecute la miting, dar nu vad sa se schimbe ceva. Ne-au aratat ca nu ii intereseaza si ca pentru ei e apa de ploaie de face oamenii in strada", a spus Ana Parvu.

Urmatorul miting organizat la Timisoara este programat duminica, de la ora 19.00. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro