Mai putin sex in 2014: grija banilor stinge pasiunea in dormitor

Mai putin sex in 2014: grija banilor stinge pasiunea in dormitor

Stresul ne afecteaza tot mai serios viata sexuala, semnaleaza un studiu realizat de VoucherCodesPro. Majoritatea motivelor pentru care cuplurile nu mai sunt interesate de sex au legatura cu presiunea tot mai mare la care sunt supuse.

acum 110 luni (19 Sep 2014)

Stresul ne afecteaza tot mai serios viata sexuala, semnaleaza un studiu realizat de VoucherCodesPro. Iar cei mai multi dintre ei s-au aratat ingrijorati ca nu cumva partenerul de viata sa se indeparteze de ei.

Majoritatea motivelor pentru care cuplurile nu mai sunt interesate de sex au legatura cu presiunea tot mai mare la care sunt supuse. Pe urmatoarele locuri se afla programul prea lung de munca (34%), oboseala prea mare cauzata de viata sociala foarte activa (29%) si certurile aparute pe fondul nesigurantei (20%).

Un motiv surprinzator pentru care cuplurile nu fac sex este dormitul in pat cu animalele de companie. O viata sexuala implinita imbunatateste starea psihica, 58% din persoanele intervievate marturisind ca se simt mai fericite si mai sigure pe ele.

"Nu este o surpriza faptul ca un cuplu care se ingrijoreaza in privinta diferitelor aspecte ale vietii sau face face multe ore suplimentare nu are timpul, energia sau starea necesara pentru a face sex in mod regulat. Trebuie sa invatam sa lasam deoparte aceste lucruri si sa ne facem mai mult timp pentru relatie", a declarat purtatorul de cuvant al VoucherCodesPro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro