Mai pot castiga la Loteria Bonurilor Fiscale daca platesc cu tichete de masa?

Mai pot castiga la Loteria Bonurilor Fiscale daca platesc cu tichete de masa?

Din ce in ce mai multi romani aleg aceasta modalitate de plata, fiind un tip de beneficiu tot mai des intalnit, oferit de catre companii si angajatori, datorita urmatoarelor avantaje: ai libertatea de a-ti folosi tichetele de masa in peste 55.000 de locatii - pot fi utilizate in cea mai vasta retea de magazine si restaurante afiliate din toata tara, exclusiv pentru cheltuieli alimentare pentru utilizatorii de tichete de masa electronice: vor putea plati fix valoarea cumparaturilor vor scapa de grija numaratului tichetelor la casa isi vor putea efectua platile mult mai rapid, prin tehnologia "contactless" Pentru a putea participa la Loterie, sumele de pe bonuri trebuie sa aiba o valoare cuprinsa intre 1 leu si 999 lei.

acum 85 luni (30 Apr 2015)

Astfel, dupa prima extragere, peste 9.000 de romani care au depus la FISC bonurile castigatoare se pot declara mai fericiti. Cu toate acestea, exista inca multe intrebari in ceea ce priveste bonurile fiscale eligibile pentru a participa la Loterie, una dintre ele fiind cea legata de tichete de masa si daca ele sunt acceptate.

Din ce in ce mai multi romani aleg aceasta modalitate de plata, fiind un tip de beneficiu tot mai des intalnit, oferit de catre companii si angajatori, datorita urmatoarelor avantaje: ai libertatea de a-ti folosi tichetele de masa in peste 55.000 de locatii - pot fi utilizate in cea mai vasta retea de magazine si restaurante afiliate din toata tara, exclusiv pentru cheltuieli alimentare pentru utilizatorii de tichete de masa electronice: vor putea plati fix valoarea cumparaturilor vor scapa de grija numaratului tichetelor la casa isi vor putea efectua platile mult mai rapid, prin tehnologia "contactless"

Pentru a putea participa la Loterie, sumele de pe bonuri trebuie sa aiba o valoare cuprinsa intre 1 leu si 999 lei. Valoarea unui tichet de masa este de 9,35 lei, iar acesta poate fi folosit exclusiv pentru achizitionarea de produse alimentare de la restaurante, magazine alimentare si supermarketuri. Asadar, daca iti cumperi un produs in valoare de 9 lei si platesti cu tichete de masa, poti participa fara nicio problema la Loterie.

Afla si mai multe informatii despre tichete de masa, dar si despre celelalte tipuri de tichete, si fa parte din marea familie a celor care le utilizeaza deja in Romania, accesand site-ul Edenred. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro